Widząc i odczuwając początek zwątpienia. Pozwolilem sobie zadać jedno pytanie CFG. Otrzymałem równiez pozwolenie od nich na publkację informacji. Trolom dziękuję za hate którym mnie tu dażą.
Zapytałem o planowane promocje - ponizej odpowiedz.
" Pragniemy poinformować, że na Steam obowiązują 60-dniowe okresy karencji pomiędzy promocjami własnymi gry. W przypadku Phantom Doctrine, kolejna promocja będzie możliwa od połowy października. Według obecnie obowiązujących zasad, promocje powszechne na Steam (Summer Sale, Halloween Sale itp.) nie wliczają się do tego limitu, z wyjątkiem sytuacji bezpośrednio po premierze. Inaczej mówiąc, promocja własna gry w październiku nie uniemożliwi udziału w wyprzedaży Halloweenowej"
Steam Summer Sale: June 22
Steam Halloween Sale: October 26
Steam Black Friday Sale: November 22
Steam Winter Sale: December 21
Wiec mozliwe ze PD ma jeszcze przed soba 5 akcji promocyjnych w tym roku (2 swoje + 3 ogolne), ale wszystkie powyzsze akcje promocyjne sa dla ogolu developerow i wydawcow wiec nie ma co liczyc na to ze PD sie wysoko przebije.
W tym roku Hallowen moze zaczac sie juz 26/09/2018 - zrodlo ponizej.
Oj troliki troliki. Fajnie że jesteście to znaczy ze ktoś w nasz papier chce wejść i warto dobierać - ja jednak poczekam chwilowo moja srednia jest juz cacy.
Eee nie żebym stawał po czyjejś stronie ale te trole to są tu już od czasu przed premierą gry i... póki co to oni są górą :d za każdym razem jak im się mówi żeby się po głowie postukali to po czasie ich jest na wierzchu. Ja się tam już nie oszukuję że pójście w cfg było dobrą decyzją. Aczkolwiek akcje będę trzymać bo za dużą stratę mam na dziś.
Przeczytacie rekomendację vestor dm dla PLW. Być może to sprawca spadków, o PD jest, ekspert powołuje się sic! Na steamspy 40k i sugeruje 80k do końca roku. Czyli 120 albo wiecej będzie ze wszystkich po tylu promocjach. Przecena po bzdurach trwa buahahaha
@Fallout i reszta tych co podobno wszystko zbierają jak spada, wiecie że na puszczenie pisma o przekroczeniu 5% macie tylko kilka dni? Na co czekacie? Czy tylko dalej próbujecie kogoś wkręcać jak to wszystko czyścicie? Wiecie, że to się robi żenujące?
Jak dojdzie do 2zł też będziecie pisali zbieramy wszystko, a niech gruby sypie, dla nas okazja bla bla bla. I takie robicie wrzutki co poziom niżej, ktoś w to jeszcze wierzy?
yhm bez przesady. Sadzisz ze obecni "grubi" akcjonariusze pozwola zeby to zjechalo ponizej ceny za ktora kupowali (a brali zdaje sie po 12zl)? Zwlaszcza ze mieli okazje wywalac po 30-40 jak Trigon i tego nie zrobili...
Kurs jest dobijany i to skutecznie, mozliwe ze jeszcze zjedzie ale wszystko do czasu.
Czy ktoś może potwierdzić to co pisali w wiadomości od CFG ze okres 60 dniowej przerwy liczony jest od pierwszego, a nie ostatniego dnia promocji? Czyli promo na 100% będzie w połowie października a wiec - być może już w następny weekend?