1)skup akcji na słupy 2) podział zysków na akcje 3) wezwanie do sprzedaży akcji-tak się wyprowadza pieniądze ze spółki( i oczywiście udzielona pożyczka komuś a może Cypry to spółka W..a i sam sobie udzielił pożyczki na zakup akcji_ czytaj wyprowadzenie forsy ze spółki?) 4) wyjście z giełdy Prawda Panie Wiktorze?, nadal żadnego komentarza? a może tak zawiązać porozumienie Akcjonariuszy i podać Zarząd spółki o działanie na wielką szkodę akcjonariuszy, co Wy na to?
kilka osób piszących na forum ma > 1mln akcji to jest >15% akcji taak jasne to kto wywala? niedługo będzie info o zmniejszeniu zaangażowania. Obstawiam jednego z panów którzy ostatnio kupowali
fajnie się bawi p,w,,,,,,,,,, ale to śmiech może być przez łzy !!!!!!!!!! tylko mnie dziwi że tak cicho milczą członkowie R<N< i igła ,,,,,,wszystko sprawdzimy,,,,,,,
Ok. Jestem zalatany ale jakby co dołączam się ile mam nie ogłoszenia na forum ale sporo. Zawiazujemy to stowarzyszenie. Kto ma doświadczenie w tym? Potem zdołamy nadzwyczajne walne. Zaprosimy resztę mniejszych akcjonariuszy i zgadamy Panu V kilka pytań. Jeśli okaże się że działa na szkodę spółki to prokurator
Jak to na czym. Pan V doprowadziL do wprowadzenia spółki na fixy. To celowe działanie. Prokuratura powinna się tym zająć. Zawiazujemy to stowarzyszenie jak najszybciej.
czy ktoś z forumowiczów był już w podobnej sytuacji na jakiejś spółce i wie od czego zacząć? Jak już kiEdyta pisałem dobrze by było gdyby ktoś z nas należał do SII, oni mają pomóc prawników.Moze trzeba będzie się tam zapisać.Z tego co mi wiadomo w takich sprawach jak ta mielibyśmy wsparcie prawne i dużą szansę do pociągnięcia do odpowiedzialności karnej osoby winne tej sytuacji.Jak ktoś wie coś więcej to podajcie maila np.Alkowi,jest jedną z wiarygodnych osób tutaj
Pośpieszcie się z tym bo jesteście na wojnie a wiktor ma asa w rękawie. 14.10 może zawiesić notowania wystarczy że nie zatrudni doradcy. To już tylko 2 tygodnie