Wszystkim tym, którym puściły zwieracze z powodu kilku godzinnego spadku PD w okolice 30-40 strony życzę miłego wieczoru, pełnego przemyśleń.. wersja deluxe okolice 34 strony
Wątpię żeby to ulica zrobiła taki zrzut dziś. Większe pakiety dziś leciały a w pewnym momencie się dwa zlecenia ścigały w dół. Dziwna sesja ogólnie dziś była
Ktoś z naszych kolegów nie wytrzymał. Mnie zebrało dużą część tego zrzutu...no cóż mam juz ponizej 29 srednia. Ktoś z Was miał taki plan zeby za 10 zł usreniać :)) tez dobre
PD dzis ostro spadło a potem podjazd na to 12 globala...
Nie 12 tylko 10... Szkoda mi tych panikarzy co oddali dziś jak gruby zrzucal. Będzie jak z TBull czekam na dno z pełnym portfelem. Dzięki Wam zjade do 20 buahahhahha
41 dawno. Ale ja miałem dużo szczęścia dzięki CRJ PLW i TBULL. W sumie dzięki wpisom z tego forum. Jak grubasy skoncza z Wami to zjade poniżej 20. Inwestuje początkowo zawsze procentem możliwości. Nie tne strat na gamedev bo tu stare szkoły ekonomii nie działają normalnie, za duża zmienność. Oceniam najpierw grę. Raz się przejechałem na Agony bo to Syf był Ale tez zarobiłem usredniajac.
Maly pakiet początkowy wiele wyjaśnia. Ja wszedłem z grubej rury i teraz małymi pakietami uśredniam :d
Orzeł a co innego robić jak gruba kasa w plecy. Ja mam zamiar jeszcze kółko tu jakieś zakręcić jak kurs podbije do góry. o ile podbije
No nic widać że plan na wyjście z inwestycji kilka osób ma podobny.
Promocja za około miesiąc, zobaczymy czy PD zaskoczy z rabatem tak jak Battletech będąc przez kilka dni na 1 stronie.
dzisiaj też ponownie wszedłem w CFG i właśnie pod tym katem. pragmatycznie, nawet jeśli to nie jest dołek to pewnie i tak odbije na 25 zl gdy wypuszcza rabat i wskoczyć choć na kilka dni na 1 czy 2 str.
Wiedzą. Oni też wiedzą ale nie powiedzą. To przesiąknęli szpiegowstwem do szpiku kości i teraz choćbyś im akumulatpr do jąder podpiął to i tak nic nie powiedzą. Za bardzo się w czuli.