• TANIOCHA Autor: ~Inwestor [37.248.213.*]
    A papier dobry
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Marta [176.221.120.*]
    Dnia 2018-09-26 o godz. 15:43 ~Inwestor napisał(a):
    > A papier dobry

Nie naganiaj na kupno,obroty kiepskie dzisiaj 9800 akcji ,częściej spadki jak wzrosty .Co do spółki ma duży problem z pracownikami marża niska i co za tym idzie zyski mizerne jak na tą cenę akcji.Realna cena akcji to między 85 zł a 90 zł .Może wtedy i ten papier będzie dobry ,będę czekała .Teraz lepiej pograć innymi akcjami azoty,jsw, pgnig,oraz energetyka która obecnie szoruje dno ,a nawet pzu które dadzą do końca roku dobrze zarobic .Posiedzisz ze swoim dobrym papierem jeszcze z rok zanim się doczekasz wzrostów .............powodzenia ,tyle że jeszcze przed tobą jakieś -20%
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Inwestor [37.248.212.*]
    Martusia komu ty opowiadasz takie bzdury, to cała energetyka ma przed sobą dopiero spadki, zadłużone po same uszy inwestycje przez minimum 5 lat, Ostrołęka wszystkie nie trafione zero dywidendy przez najbliższe pięć lat, węgiel się kończy ceny emisji, tauron 1zł, Energa 4,enea 4,50zł PGNiG 5 zł, jsw 35zl i to scenariusz optymistyczny i jeszcze karuzela nieudaczników prezesi Amica na tym tle to perełka hahaaa bajki to opowiadaj dziecią,
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Marta [176.221.120.*]
    Dnia 2018-09-26 o godz. 20:23 ~Inwestor napisał(a):
    > Martusia komu ty opowiadasz takie bzdury, to cała energetyka ma przed sobą dopiero spadki, zadłużone po same uszy inwestycje przez minimum 5 lat, Ostrołęka wszystkie nie trafione zero dywidendy przez najbliższe pięć lat, węgiel się kończy ceny emisji, tauron 1zł, Energa 4,enea 4,50zł PGNiG 5 zł, jsw 35zl i to scenariusz optymistyczny i jeszcze karuzela nieudaczników prezesi Amica na tym tle to perełka hahaaa bajki to opowiadaj dziecią,

jednak strasznie musisz być udupiony na amice skoro tak skamlesz,kupowałeś po 170 czy wyżej ????. masz - 40 % zwrotu ???? uwierz mi będziesz miał jeszcze większe straty Jeszcze jedno,, profesorze-inwestorze Rostowski,, na jakiej podstawie wycenił pan spółki i jak pan przewidział okres 5 letni na giełdzie .Chłopaku jesteś prorokiem , może przestań pić i weź coś na nerwy Nikt nie jest w stanie przewidzieć giełdy na okres trzech miesięcy ty przewidujesz 5 lat .Mało tego tak przewidziałeś ,że utopiłeś kasę na amice genialny inwestorze i teraz pewnie nie masz nawet na fajki
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Inwestor [31.0.38.*]
    spółek Geniuszko giełdy naucz się czytać nieuku, Tchurzewski, Morawiecki, geniusze spółek państwowych hahaaa ty musisz być umoczona, kup sobie pampersy +, ja na Amica mam średnią 117 zł i ok 6tyś akcji śpię spokojnie i mam radoche z takich łapigroszy jak ty, czekaj na moją AMICA i na pampersy + bo ci się przydadzą na spółkach skarbu państwa to są rzeczywiście skarby hahaaa
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Marta [37.7.6.*]
    Kłamco pisałeś przed wynikami amica że jesteś w plecy bo kupiłeś po 150 zł Teraz naganiasz trolu pełowski na kupno .Zgłoszę to jeszcze dziś do nadzoru giełdy .Niech Cię szukają bo manipulujesz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Inwestor [31.0.35.*]
    Możesz mnie zgłosić nawet do kierownictwa swojej partii hahaaa
  • Re: TANIOCHA Autor: ~Inwestor [31.0.35.*]
    Dziewczynko ++++++ pijemy 12 letnią ŁYCHE i trzymamy kciuki za energetykę narodową, hahaaa
[x]
AMICA -1,58% 56,10 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.