A ja z każdym tygodniem obniżam potencjalny poziom wejścia i ciągle czekam. Sądziłem jakiś czas temu, że 20 zł to optymalny poziom, teraz rozważam 15 zł, choć pytanie czy i tutaj nie przesadziłem patrząc na dzisiejszą sesję. Wszyscy tak wałkują te 12zł, że psychologicznie najlepszy poziom na wejście normalnie jak w IPO ;)
@Yhm na tbull też czekałeś.... No i nie wsiadłeś. Żebyś nie przegapił. I nie zadawaj się z tą szulernia z niniejszego wątku. Mają na Ciebie zły wpływ :)
@Rabbit nie do końca, bo zrobiłem już dwa kółka na T-Bull. Na razie gram tam spekulacyjnie, bo spółkę obserwuję od dawna i wolałbym trzymać się swojej strategi LT. Jednak coś mnie ciągle nie przekonuje przed zaangażowaniem.
Dnia 2018-10-25 o godz. 10:10 oldsheterhend napisał(a): > misiu kolorowy play Way ma po cenie 12 zl > > :) > bierz jak masz tanio, albo ja wszystko zbiorę , juz mam tyle ze mi wystarczy ale kusi bo widocznie ejszcze nie wytrzepani wszyscy co brali po 40-50
brednie, sypanie w miejsca gdzie ustawia sie popyt i leszcz niby to robi uwieszony na 40-50? taaa a ziemia jest plaska. niestety nie wyglada to dobrze, miejmy nadzieje ze w worku niewiele juz tego zostalo...