To juz wiecie czemu tak wywalaja. Zarabiali na naiwnosci konsumenta i lukach w przepisach, wielu zlych komentarzy nie opublikowano. Teraz juz do takich sytuacji nie dojdzie bo transakcja zakonczy sie po akceptacji obu stron i dopiero wtedy bedzie przelany chajs. Koniec z walami na gieldzie koniec z cyprami
Tak jak wcześniej pisałem... Od 1października perełka wędruje na 2 fixy :P https://newconnect.pl/komunikaty?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=16024&title=Segmenty+NewConnect+%28Komunikat%29 Jakże mi przykro ;)
Oj polaczku polaczku, pies czy pcha nie jest aż taka dojadla jak ty, więc wyobraź sobie jaki poziom sobą reprezentujesz, i ciekawe czy swoje życiowe niepowodzenia tu pokazujesz czy po prostu taki jesteś nawet dla rodziny... jedno i drugie jest nieludzkie:( aż przykro mi że mamy takich rodaków:( kiedyś to byli ludzie dziś szkoda gadać.
Dnia 2018-09-26 o godz. 21:17 ~Karlitos napisał(a): > Jaka podbitka?Tu było tylko wywalanko.Super że nareszcie docenili działalność zarządu i wywalają ich na 2fixy.Bravo KNF bravo !!!!!
od kiedy to KNF wywala na 2 fixy, łosiu??? GPW, GPW zapamiętaj
no wczoraj było +20% tak jak myślałem tylko po to żeby upchnąć towar tylko nie chciałem pisać żeby mnie tu nie wyzwano od naganiaczy. 200k papiera poszło w rynek