Faktycznie od kilku ostatnich dni coś po stronie popytowej się odblokowało. Niewiele brakowało a byśmy skończyli na 80 groszach. Na bankierze w rankingu popularności spółek WIKANA już na 83 pozycji :) Jakieś 2 tygodnie temu była powyżej 181 miejsca.
P.S. Ktoś z udzielających/śledzących forum kupował wczoraj lub dziś? Jeśli tak, to z ciekawości zapytam jakie to były wolumeny (o ile możecie powiedzieć)? :)
moj ostatni zakup mial miejsce w piatek, wystawilem 1200 po 0,57 z lewej strony liczac ze cos wpadnie, wpadlo 500, potem zostalem zablokowany duzym zleceniem po 0,58 to przesunalem na 0,60 i kupiło się kolejne 663 sztuki, pozostale 37 się nie zrealizowało i juz sie nie zrealizuje bo anulowalem to zlecenie
Ja w tym tygodniu dokupiłem 3000 akcji. Ktoś jeszcze dokupował na przestrzeni tego tygodnia i poprzedniego? Jeśli to tylko ja i Gallileo to wychodzi na to, że do zakupów włączył się ktoś jeszcze (nie licząc Pawła, bo on pewnie też ostatnio dokupował).
trudno powiedziec, na kupnie lezy 100 000 sztuk i nie po to aby necic ale zeby naprawde kupić, poza tym wyniki powinny byc dobre (przesuneli termin z piątku 28 na poniedzialek 1)