Wiem - widzę - obserwuję - nie zaklinam rzeczywistości , bo faktycznie różowo to nie wygląda , ale tez nie pasę się publicznie pesymizmem i katastroficznymi wizjami !
Człowieku, jakie katastroficzne wizje!!! Czy ja pisałem o apokalipsie/armagedownie jak Ased??? Moim zdaniem spadek jest bardzo prawdopodobny. Dobrze pisał Gerwazy, cokolwiek napisze ktoś inaczej niż w pozytywnym oddzwięku- jest hejtowany. Bez odbioru
Ty chyba masz jakieś manie prześladowcze, jeśli chodzi kasowanie Twoich postów. Pytałeś czy dobrałem na 60 gr , moja odpowiedź brzmi nie- dobieram przy wzrostach, nie łapie spadającego noża. Opierasz się na wpisach Krisa po spadku poniżej 60 gr. Poczytaj co pisałem przy kursie w okolicach 80 gr.Pisałeś wtedy że naganiam.. Dobrego dnia dla Ciebie
Spoko Fabryka - na FKD przerabiałem już wzloty i upadki , a z tymi papierami mam ponad 2lata do czynienia ! Zapewne Ty wtedy nawet nie wiedziałeś co to jest FKD , więc wyluzuj .........tym bardziej , że posiadasz zapewne żałosny pakiecik
Mhhh... . Jakie to ma znaczenie ile akcji posiadam- proszę o wyjasnienie? Domniemuje, że kolega jest rekinem gieldy z racji tego, ze posiada kilkadziesiąt tysiecy waloru Fabryka , deprecjonuje możliwość wypowiadania sie. Jestem tu od 1.5 roku, rzadko się udzielam, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie płacze przy spadkach, tylko trzeźwo oceniam sytuację.