• Petycja Autor: ~Gallileo [95.49.73.*]
    Widzę, że kolejna spółka na liście gdzie szykują wałki to Aramus? Jak ktos chce to może podpisać tą petycję

https://www.petycjeonline.com/zmiana_regulacji_dotyczcych_tak_zwanego_squeeze_out_i_dematerializacji_akcji
  • Re: Petycja Autor: ~emst [79.185.42.*]
    myślę że na innych spółkach trzeba też napisać żeby się podpisali pod petycją
  • Re: Petycja Autor: ~emst [79.185.42.*]
    wrzuć tego linka jeszcze raz na jwc zaznacz tak jak tutaj że petycje można podpisać
  • Re: Petycja Autor: ~gdańszczanin [89.73.167.*]
    Jestem za podpisaniem petycji. Ale to już nam nic nie pomoże. Dla takich skandalicznych działań może...:)

Właściciele na dzień wezwania posiadają 6 562 746 głosów (w tym 2 000 000 akcji imiennych)

Aby wezwanie było udane muszą mieć łącznie 7 542 000 głosów

Muszą skupić w wezwaniu 979 254 akcji

Podaję szczegóły dla posiadaczy akcji. Chcąc dostać więcej ewentualnie w 2 wezwaniu to nie można sprzedawać akcji. Właściciele jak nie skupią tej ilości to wezwanie nie dojdzie do skutku. Wówczas nie mogą również ogłosić przymusowego wykupu. Ja jestem gotowy do monitorowania skupu. Posiadacze akcji którzy nie chcą oddać w cenie wezwania powinni się skrzyknąć. Powinniśmy zobaczyć ile mamy akcji przez osoby nie akceptujący takiej ceny. Chętnych z podaniem swojej ceny i ilości posiadanych akcji proszę o kontakt na e-mail: wedabex@gmail.com  Oczywiście jak "słupy" maja potrzebną część to niestety:) Ale warto spróbować. 
  • Re: Petycja Autor: ~Gallileo [95.49.73.*]
    na FAMie jest wrzucona w grupie na Facebooku, na Pamapolu, Gobarto, JWC i profilaktycznie na naszej Wikanie wrzuciłem na Bankierze. Można to kopiowac i wrzucać na innych spółkach jak macie ochotę i podpisać.

Dodam tylko, że petycja została stworzona tydzień temu. Jej treść została wysłana drogą elektroniczną do Biura Komunikacji Społecznej przy Kancelarii Sejmu. Jeśli uda się zebrać trochę podpisów to ponowię ją i być może roześlę do jakiejś innych organów.
  • Re: Petycja Autor: ~kola [188.147.39.*]
    pomóżmy sobie i niech każdy kupic choc z tysiąc akcji !!!po 1,27 - 1,28
[x]
ARAMUS 11,86% 1,98 2019-12-27 11:17:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.