• K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~yodyod [95.41.26.*]
    Może ktoś z zarządu czyta - dlatego piszę. Proszę o koniec tych męczarni. Ta spółka nie rozumie po co jest na giełdzie. Ta obecność kosztuje, skoro zatem nie potrafi się ze statusu spółki publicznej uczynić w najmniejszym stopniu przewagi, skoro nikt nie rozumie że akcjonariusz to ktoś z kim warto rozmawiać i komunikować się z nim, to skończcie to, bo to dramat jest. Mam nadzieję że po dzisiejszej pakietowce to się szybko skończy. Tu oprócz założycieli już nikt nie chce być akcjonariuszem. Wierzyłem w tych ludzi i okazało się że 1,5 roku to było wielkie fake newsowanie. Tu nikt nigdy nie chciał sprzedać tych biznesów, bo były oferty cenowe (atrakcyjne) a nie doszło do sprzedaży bo ktoś nie miał oferty zatrudnienia po. Największe rozczarowanie dekady. Pozdrawiam. Ps akcji nie sprzedam - tylko oszczędźcie już wstydu
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~kacper [95.41.81.*]
    W pełni zgadzam się z przedmówcą oprócz jednego . Tombak wyceniali jak złoto i dlatego nikt nie chciał dotknąć tego nawet kijem .
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~przemek [31.183.241.*]
    Jakiś szczęściarz pozbył się 65 000 akcji, ależ mu się udało.
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~gracz_giełdowy [87.205.2.*]
    Fakt , polityka informacyjna jest skromna, wynika to zapewne z NDA z klientami. Choć jak myśleli się sprzedać bardziej się starali.

Ja traktuje spółkę jako dywidendową od 7- 9 % - stopa ciekawa, jak w przyszłości wzrośnie , a wiele na to wskazuje to dodatkowy zysk. dostaję dywidęndę 4 rok w sumie już 4 zł

Choć muszę się przyznać że kilka razy sprzedawałem na podbitkach ostatnio kupowałem po sredniej 14 zł i jestem spokojny.

Jeżeli chodzi o ryzyko to fakt jest , ale chyba nikt nie ma ich za 100 % portfela.

Gracz giełdowy

• Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~M7 [120.56.168.*]
    Yodyod - nie no ale po co to narzekanie. Nie podoba Ci się to sprzedaj akcje. Nie chcesz sprzedać to kup 10 % i wejdź do RN i coś zmień. Biadolenie nikogo nie obchodzi i nic nie zmieni. Nikt nie będzie Twoich oczekiwań spełniał, bo tak sobie wymyśliłeś.
    To GPW. Nie każda firma musi być CDRem.

Przemek - mogę prosić o źródło informacji o pakietówce 65000 szt.?
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~przemek [155.133.92.*]
    Dnia 2018-09-24 o godz. 11:10 ~M7 napisał(a):
    > Yodyod - nie no ale po co to narzekanie. Nie podoba Ci się to sprzedaj akcje. Nie chcesz sprzedać to kup 10 % i wejdź do RN i coś zmień. Biadolenie nikogo nie obchodzi i nic nie zmieni. Nikt nie będzie Twoich oczekiwań spełniał, bo tak sobie wymyśliłeś.
    > To GPW. Nie każda firma musi być CDRem.
    >
    > Przemek - mogę prosić o źródło informacji o pakietówce 65000 szt.?

tu było wczoraj:
    www.gpw.pl/transakcje-pakietowe

• Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~M7 [106.223.54.*]
    Dzieki. Dziwne powinien byc jakis komunikat.
    Dzisiaj podają ze 35000 zostało sprzedanych w transakcjach pakietowych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.41.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~kacper [95.41.81.*]
    Od lat wciskasz ludziom kit i namawiasz do kupna tombaku w cenie złota . Ale ludzie przejrzeli na oczy i już nie dają się nabrać . Nikt nie chce kupować natomiast do sprzedaży tabuny chętnych .
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~yodyod [37.249.120.*]
    M7 ja nie biadole. Ja myślę o swoich i Twoich pieniądzach. Ja dalej będę akcji akcjonariuszem tej spółki tylko na miłość boską po co ona ma mieć status publicznej. To okradanie takich jak ja i Ty. Bycie na giełdzie kosztuje a Oni nie wiedzą co z tym fantem zrobić. już ostatni Mohikanin wychodzi czyli TFI OPOKA. Koniec tej nieszczęsnej przygody bliski
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~M7 [106.223.133.*]
    AGS jakos nie narzeka i kupuje dalej:)
  • Re: K2 internet - prośba o ściągnięcie z giełdy Autor: ~mk [193.111.166.*]
    Żebrowski też dokupił 20 000 sztuk
    Będzie dobrze
[x]
FABRITY 1,87% 27,20 2025-09-19 17:00:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.