Może ktoś z zarządu czyta - dlatego piszę. Proszę o koniec tych męczarni. Ta spółka nie rozumie po co jest na giełdzie. Ta obecność kosztuje, skoro zatem nie potrafi się ze statusu spółki publicznej uczynić w najmniejszym stopniu przewagi, skoro nikt nie rozumie że akcjonariusz to ktoś z kim warto rozmawiać i komunikować się z nim, to skończcie to, bo to dramat jest. Mam nadzieję że po dzisiejszej pakietowce to się szybko skończy. Tu oprócz założycieli już nikt nie chce być akcjonariuszem. Wierzyłem w tych ludzi i okazało się że 1,5 roku to było wielkie fake newsowanie. Tu nikt nigdy nie chciał sprzedać tych biznesów, bo były oferty cenowe (atrakcyjne) a nie doszło do sprzedaży bo ktoś nie miał oferty zatrudnienia po. Największe rozczarowanie dekady. Pozdrawiam. Ps akcji nie sprzedam - tylko oszczędźcie już wstydu
Fakt , polityka informacyjna jest skromna, wynika to zapewne z NDA z klientami. Choć jak myśleli się sprzedać bardziej się starali.
Ja traktuje spółkę jako dywidendową od 7- 9 % - stopa ciekawa, jak w przyszłości wzrośnie , a wiele na to wskazuje to dodatkowy zysk. dostaję dywidęndę 4 rok w sumie już 4 zł
Choć muszę się przyznać że kilka razy sprzedawałem na podbitkach ostatnio kupowałem po sredniej 14 zł i jestem spokojny.
Jeżeli chodzi o ryzyko to fakt jest , ale chyba nikt nie ma ich za 100 % portfela.
Yodyod - nie no ale po co to narzekanie. Nie podoba Ci się to sprzedaj akcje. Nie chcesz sprzedać to kup 10 % i wejdź do RN i coś zmień. Biadolenie nikogo nie obchodzi i nic nie zmieni. Nikt nie będzie Twoich oczekiwań spełniał, bo tak sobie wymyśliłeś. To GPW. Nie każda firma musi być CDRem.
Przemek - mogę prosić o źródło informacji o pakietówce 65000 szt.?
Dnia 2018-09-24 o godz. 11:10 ~M7 napisał(a): > Yodyod - nie no ale po co to narzekanie. Nie podoba Ci się to sprzedaj akcje. Nie chcesz sprzedać to kup 10 % i wejdź do RN i coś zmień. Biadolenie nikogo nie obchodzi i nic nie zmieni. Nikt nie będzie Twoich oczekiwań spełniał, bo tak sobie wymyśliłeś. > To GPW. Nie każda firma musi być CDRem. > > Przemek - mogę prosić o źródło informacji o pakietówce 65000 szt.?
Od lat wciskasz ludziom kit i namawiasz do kupna tombaku w cenie złota . Ale ludzie przejrzeli na oczy i już nie dają się nabrać . Nikt nie chce kupować natomiast do sprzedaży tabuny chętnych .
M7 ja nie biadole. Ja myślę o swoich i Twoich pieniądzach. Ja dalej będę akcji akcjonariuszem tej spółki tylko na miłość boską po co ona ma mieć status publicznej. To okradanie takich jak ja i Ty. Bycie na giełdzie kosztuje a Oni nie wiedzą co z tym fantem zrobić. już ostatni Mohikanin wychodzi czyli TFI OPOKA. Koniec tej nieszczęsnej przygody bliski