Co to inwestorów obchodzi???? Zarobili? Czy stracili??? To niech to w końcu przejmie ktoś kto ma głowę do interesów. Niechby nawet i same Miśkiewicze ale niech to zacznie zarabiać. Spółka nie może się od 2 lat pozbierać. Prognozy fatalne co nie jest żadną tajemnicą. Na co liczysz? Że gdzieś kiedyś podleci o 1 złoty? A ile jeszcze do tego momentu stracisz???
Dnia 2018-09-21 o godz. 12:30 ~tokio napisał(a): > Co to inwestorów obchodzi???? Zarobili? Czy stracili??? To niech to w końcu przejmie ktoś kto ma głowę do interesów. Niechby nawet i same Miśkiewicze ale niech to zacznie zarabiać. Spółka nie może się od 2 lat pozbierać. Prognozy fatalne co nie jest żadną tajemnicą. Na co liczysz? Że gdzieś kiedyś podleci o 1 złoty? A ile jeszcze do tego momentu stracisz???
Przecie ty nie masz akcji To poco tu siedzisz na forum i wypisujesz bzdety
Chyba ktoś trafił w sedno Pracujesz dla funduszu, który chce przejąc Brastera! Mam nadzieję, że to nie jest łamaniem prawa
O matko! Widzę że co poniektórzy z was dostali tutaj manii prześladowczej. Nieźle. Naprawdę radzę uciekać stąd zanim do końca w głowach wam się tu pomiesza. Spytajcie kolegi Gandalfa skąd się tu wziąłem i dlaczego Ależ wy tu bzdury wymyślacie swoją drogą.... Ja i fundusze.. może UFO i zielone ludziki jeszcze? Co?