Tu aż się prosi już o zmianę, ten kurs jest już tak wyposzczony .... co jak co, ale wiary nie tracę, podobne sytuacje były już na innych walorach, mających gorsze podstawy fin.
ano widać że marazm i zwątpienie w towarzystwie w mądrych książkach piszą że to typowe dla dołków, więc raczej towaru bym nie oddawał w tym momencie z drugiej strony - temat nie jest dla niecierpliwych, wybicie może nadejść równie dobrze jutro jak za pół roku
Albo wcale. Szanse na wybicie sa takie same jak na to ze mogą wpasc na genialny pomysł zrobienia jakiejs inwestycji a na to potrzebne beda pieniążki a te najłatwiej zdobyc emitując pare milionów akcji po 10 - 20 groszy , oczywiscie z pominieciem dotychczasowych akcjonariuszy. Jak to sie przełoży na kurs ? Napisać ?
A co, wisisz na haku ? po ile brałes tak szczerze, ja sie w azteca wpakowalem jakies 2,5 roku temu i mam srednia 2,29 wiec pare miechów jeszcze poczekam, ale poki nie przeleci na duzych obrotach 2 zlociszy to nie mam szans nawet na wyjscie na 0
Ja zbieram od 3 lat, średniej ceny nie znam, nie liczę w ten sposób. Generalnie oczekuje tu zmiany trendu głównego, pozdrawiam cierpliwych ! Do siego Roku !
Mysle ze chyba doczekalismy sie zmiany trendu, powoli systematycznie kurs powinien wreszcie zaczac sie piąć w górę Przyczyny lekkiego wzrostu zainteresowania akcjami Azteca osobiscie nie znam i generalnie znac nie musze, wystarczy mi fakt ze bedzie roslo. Moze byc nawet bardzo powoli byleby do przodu. A jak urosnie do odpowiedniej wysokosci to daje stad noge i juz wiecej tu nie wroce. Za długo tu sie kisze Mimo wszysko jestem optymistą ale zobaczymy co przyniosa nastepne tygodnie