94 254138 ZZZArekT od rana już kilkanaście wpisów naganiajacych Jeden niby szaleniec (szalona) walczący personalną wojenkę z Halickim Moderator nie ogarnia Niestety tego typu narracja działa na początkujących inwestorów
Działanie niestety jest obliczone na manipulację kursem Sam autor tych wpisów zamiescił swoja złotą myśl o wyleszczeniu jeleni z akcji Brastera Podobno jak ich "wylesczy" to kurs odbije do poprzednich poziomów.
Treść wpisów , ich intensywność nie pozostawia wątpliwosci ZZAREK itp stra się manipulwać "leszczami" w celu uzyskania korzyści majątkowej i powinien prze moderatora być systematycznie usuwany z forum.
człowieku, o czym Ty w ogóle piszesz??
narracja postów na forum bankiera ma mieć wpływ na wysokość kursu akcji?? czy się z liceum wyrwałeś??
rynek ustala wartość spółki - RYNEK, nie forum!
próbujesz nakłonić potencjalnych inwestorów, żeby postami na forum weszli w akcje spółki, która finansowo od lat chyli się ku upadkowi, zamiast przestrzegać, że jest to BARDZO ryzykowna inwestycja... oddasz tym ludziom pieniądze ze swojej kieszeni jak kurs będzie dalej spadał i stracą hajs???
"jak ich "wylesczy" to kurs odbije do poprzednich poziomów" - a to jest już jakaś totalna abstrakcja i parodia, czyli myślisz, że jak kurs sięgnie jakiegoś konkretnego minimum to magicznie spółka nagle WYSTRZELI i kurs poszybuje wyżej niż był kiedykolwiek?? na spółce, która nigdy nie miała zysku i co kwartał ma coraz większe straty???
rany julek, jak mi jest żal Twoich zainwestowanych tutaj pieniędzy... chociaż nie, w sumie mi nie żal, bo za głupotę się płaci...
Filozofia Zarka IP 188.147.98.*
„co się kolego tak stresujesznie rozumiesz, że dopóki nie wyleszczą jeleni z papiera to kurs nie wzrośnie”
Sam to napisał
i Ty w to ślepo wierzysz, bo ktoś to napisał??
no to niespodzianka - na wszystkich spółkach tak piszą!
że dno już uklepane, że niżej nie zejdzie, że straszenie leszcza, a potem rakieta..
ja już swoje straciłem na takich sloganach, więc mnie takie teksty nie ruszają - fundament spółki się liczy i zaufanie ze strony inwestorów, a tutaj poza gdybaniem i marzeniami nie ma niestety nic więcej..
tym bardziej że tu chyba w wartość księgową są wpisane telenocniki leżące w magazynie, kot, skarpetki Skarpety i pies z budą......zobaczymy, natomiast źadanie wykupu obligacji może nastąpić z dnia na dzień