• Manipulacja kursem ZZAREKTWIST PLUS Autor: ~Investor [83.28.254.*]
    94 254138 ZZZArekT od rana już kilkanaście wpisów naganiajacych
    Jeden niby szaleniec (szalona) walczący personalną wojenkę z Halickim
    Moderator nie ogarnia
    Niestety tego typu narracja działa na początkujących inwestorów

Działanie niestety jest obliczone na manipulację kursem
    Sam autor tych wpisów zamiescił swoja złotą myśl o wyleszczeniu jeleni z akcji Brastera
    Podobno jak ich "wylesczy" to kurs odbije do poprzednich poziomów.

Treść wpisów , ich intensywność nie pozostawia wątpliwosci
    ZZAREK itp stra się manipulwać "leszczami" w celu uzyskania korzyści majątkowej i powinien prze moderatora być systematycznie usuwany z forum.
  • Re: Manipulacja kursem ZZAREKTWIST PLUS Autor: ~Parasol [78.8.155.*]
    Tu nie ma manipulacji, tutaj jest brak dobrych wieśći, brak sprzedaży, brak kompetencji zarządu i tylko tyle i aż tyle
  • Re: Manipulacja kursem ZZAREKTWIST PLUS Autor: ~zzz [94.254.138.*]
    człowieku, o czym Ty w ogóle piszesz??
    narracja postów na forum bankiera ma mieć wpływ na wysokość kursu akcji?? czy się z liceum wyrwałeś??
    rynek ustala wartość spółki - RYNEK, nie forum!

próbujesz nakłonić potencjalnych inwestorów, żeby postami na forum weszli w akcje spółki, która finansowo od lat chyli się ku upadkowi, zamiast przestrzegać, że jest to BARDZO ryzykowna inwestycja... oddasz tym ludziom pieniądze ze swojej kieszeni jak kurs będzie dalej spadał i stracą hajs???

"jak ich "wylesczy" to kurs odbije do poprzednich poziomów" - a to jest już jakaś totalna abstrakcja i parodia, czyli myślisz, że jak kurs sięgnie jakiegoś konkretnego minimum to magicznie spółka nagle WYSTRZELI i kurs poszybuje wyżej niż był kiedykolwiek?? na spółce, która nigdy nie miała zysku i co kwartał ma coraz większe straty???

rany julek, jak mi jest żal Twoich zainwestowanych tutaj pieniędzy... chociaż nie, w sumie mi nie żal, bo za głupotę się płaci...
  • Manipulacja kursem ZZAREKTWIST PLUS Autor: ~Inv [83.28.254.*]
    Filozofia Zarka IP 188.147.98.*
    „co się kolego tak stresujesznie rozumiesz, że dopóki nie wyleszczą jeleni z papiera to kurs nie wzrośnie”
    Sam to napisał
  • Re: Manipulacja kursem ZZAREKTWIST PLUS Autor: ~zzz [94.254.138.*]
    i Ty w to ślepo wierzysz, bo ktoś to napisał??
    no to niespodzianka - na wszystkich spółkach tak piszą!
    że dno już uklepane, że niżej nie zejdzie, że straszenie leszcza, a potem rakieta..
    ja już swoje straciłem na takich sloganach, więc mnie takie teksty nie ruszają - fundament spółki się liczy i zaufanie ze strony inwestorów, a tutaj poza gdybaniem i marzeniami nie ma niestety nic więcej..
  • Re: Manipulacja kursem ZZAREKTWIST PLUS Autor: ~arek [188.147.5.*]
    tym bardziej że tu chyba w wartość księgową są wpisane telenocniki leżące w magazynie, kot, skarpetki Skarpety i pies z budą......zobaczymy, natomiast źadanie wykupu obligacji może nastąpić z dnia na dzień
  • Po co tu piszesz skoro nie masz akcji? Autor: ~Inv [83.28.254.*]
    IP 188.147.98.*
    co się kolego tak stresujesznie rozumiesz, że dopóki nie wyleszczą jeleni z papiera to kurs nie wzrośnie
  • Re: Po co tu piszesz skoro nie masz akcji? Autor: ~zzz [37.47.56.*]
    pomidor..
  • Re: Po co tu piszesz skoro nie masz akcji? Autor: ~hossequra [188.147.98.*]
    skąd wiesz że nie mam?
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.