Pewnie wielu mnie zaszczeka ale obecna sytuację uważam za okazję choćby do zakupu czysto spekulacyjnego . Cytując klasykę od skrajnego przewartościowania do skrajnego niedowartościowania. Szkoda że mam mało wolnych środków na zakupy.
Ja proponuję skrzyknac się. Razem wprowadzimy swojego członka rady nadzorczej i będziemy kontrolować ten border. A najlepiej to za te pieniądze całkiem przejąć ta firmę.
Co do zawarcia takiego porozumienia w celu wybrania swojego przedstawiciele do rady nadzorczej serdecznie namawiam. Xxx jesteś jeszcze?
Dnia 2018-09-20 o godz. 09:41 ~Alek napisał(a): > Ja proponuję skrzyknac się. Razem wprowadzimy swojego członka rady nadzorczej i będziemy kontrolować ten border. A najlepiej to za te pieniądze całkiem przejąć ta firmę. > > Co do zawarcia takiego porozumienia w celu wybrania swojego przedstawiciele do rady nadzorczej serdecznie namawiam. Xxx jesteś jeszcze?
Zamiast gadać to kupować z prawej a podaż padnie bardzo szybko. wystarczy 100tys zł i nie ma podaży! zniknie bo akcji jest ograniczona ilość. pakiety uciekną albo zostaną zebrane i zostanie pustka.