• Najwyższe zamknięcie Autor: ~Francuz [94.254.129.*]
    Dzisiaj kolejna ciekawa sesja, po wczorajszym najwyższym kursie intraday, dziś kończymy przy najwyższym kursie zamknięcia we wrześniu.
    Zmienność jest spora, więc można robić kółeczka, ale mam nadzieję że nie zapeszę mówiąc że sentymenty się powoli poprawiają
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~pelikan [79.184.11.*]
    Dzisiaj lekka korekta więc można było kupić papier nieco taniej. Mamy przed sobą jeszcze ponad tydzień września więc wydaje mi się, że rekordy miesiąca jeszcze przed nami :)
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~Francuz [94.254.129.*]
    No zobaczymy, dzisiaj będzie ciekawie na koniec notowań, pytanie czy przełoży się to na Neuce

Za Strefą:
    Awansujemy według FTSE Russell do rynków rozwiniętych, a spółki z Polski zostaną uwzględnione w indeksie Stoxx Europe 600. Ponadto, wygasną serie kontraktów terminowych i  nastąpią zmiany w najważniejszych polskich indeksach: WIG20, mWIG40, sWIG80 oraz Respect Index.
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~pelikan [79.184.56.*]
    Nowy rekord września :D Przebijemy jutro 270 na zakończeniu sesji?
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~Zenek [37.248.112.*]
    Nie da rady
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~korek [94.254.131.*]
    Faktycznie dzisiaj nie dało rady. Nie zmienia to jednak faktu, że mamy coraz więcej sygnałów na pojawienie się trendu wzrostowego. Jakiś czas temu pisałem, że pojawiły się sygnały kupna oscylatorów RSI i Williams. Niedawno pojawił się również sygnał kupna wygenerowany przez wskaźnik MACD. Oznacza to, że spółka jest na dobrej drodze do rozpoczęcia dłuższego trendu wzrostowego :)
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Jak na razie nie pomaga nawet skup akcji przez samą Spółkę, ktoś mimo Twoich przewidywań zdecydowanie wychodzi z papieru.
  • Re: Najwyższe zamknięcie Autor: ~Zenek [95.40.197.*]
    Jeszcze trochę i będzie przełom. Na moje wybije się dołem. Ktoś ciągle wychodzi i końca nie widać.
[x]
NEUCA -1,71% 803,00 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.