• a jednak Autor: ~ziom [86.145.223.*]
    naskrobałem kiedyś do cfg maila z nudów z zapytaniem o wyniki sprzedazy i datę publikacji i ku mojemu zdziwieniu odpisali...ale w sumie nic z tego nie wynika %-)

"Dzień dobry!

Kiedy Spółka będzie posiadać oficjalne, kompletne dane sprzedażowe, łącznie z konsolami, skonsultuje się z wydawcą, czy możliwe i wskazane jest ich opublikowanie.

Z poważaniem,
    Zespół CFG"

myślę, ze jak by ich tam mocniej na maila cisnąć w większej ilości osób to by się zastanowili nad swoim postępowaniem
  • Re: a jednak Autor: ~Kajtek [89.64.21.*]
    Mi GSE odpisało jakiś czas temu ze wyniki finansowe są tajne a CFG podlega nadzorowi KNF i wszelkie przecieki (takie jak ten co był podany tu na forum) musza zgłaszać do KNF... także trochę mnie próbowali postraszyć. Inna sprawa, ze ich doradca co do tego, jaka informacja a jaka nie powinna być podana oficjalnym raportem to jakiś amator - Farm tez przez to przechodził nawet podali info w raporcie ze zmienili doradcę i wtedy podali wyniki sprzedaży min Chernobyl VR choć wcześniej je kisiło przed akcjonariuszami - jesli GSE przekazało do CFG wyniki sprzedaży (choćby cząstkowe) która zawierają informacje pod względem finansowym znaczące dla spółki to nie maja prawa ich kisić ani o nich „dyskutować”
[x]
CFG 7,06% 1,75 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.