Nieprawdą jest to co napisałeś Ao z IP zaczynającym się od 8. Nie wprowadzaj Forumowiczów w błąd, bo robisz to celowo. Po publikacji raportu o wynikach testów odwiertu kupujący byli. Najmniejsza transakcja opiewała na 4755 akcji największa na 25 000 akcji i transakcje były robione po górnych cenach z kilkuprocentowym wzrostem ceny !!! Tego dnia też giełda podniosła swój kurs w górę.
tamialem na mysli, ze przedczworaj byly obroty wczoraj i dzisiaj 0 kupujacych natomiast po prawej stronie stoi calkiem spora grupa sprzedajacych w sumie to tak jak na bananie, przepraszam ze o tym nie wspomnialem ale lubie manipulowac informacjami. Jak wezme tabletke to napisze ile juz serinus sprzedal gazu w Rumunii.
Co ty znowu piszesz, może przedawkowałeś? Nie bierz tej tabletki. Ja widzę, że kupujących w bród. Oferty kupna masz już po 15,5 GBX. Sporo akcji. Wyżej do ceny urzędowej żadnego sprzedającego, a powyżej ceny urzędowej nadal długo nic, żadnego zlecenia sprzedaży. Dopiero kilka procent powyżej ceny urzędowej jakaś podaż, po 16,5 GBX. Jaki banan, w 4 miesiące po debiucie, każdy, ale to każdy, który kupił na starcie akcje Serinusa ma 6,66% zysku (urzędowo) to czy to jest banan? To sobie teraz wyobraź, że każdy, który kupi akcje Serinus Energy po 4 miesiącach miał by minimum no te 5% zysku (rocznie 15%). Ja to sobie tak myślę, że jak tam będą podnosić cenę, żeby ich inwestorzy nie byli stratni, i żeby ich nie okradli, to i u nas cena pójdzie w górę, bo Polacy to głupi nie są ..., a mądrych też nie brakuje!
Hi! Co ty znowu napisałeś. Dziś kurs rośnie, 78 to 1,3% do góry w stosunku do zamknięcia wczorajszego. Natomiast w Londynie, po ostatnich wzrostach kursu, cena do teraz bez zmian. Z ciekawostek: transakcja na 25 000 akcji na AIM, o której Wam napisałem wcześniej, była zrobiona po 15,90 , a więc całkiem wysoko. Większe pakieciki, to jednak z góry muszą brać.
moze sie wypowiem jeszcze raz na koniec dnia jaki bedzie kurs bo teraz fakt cos nie samowite kurs ma 78 gr, a wczoraj 77 a jeszcze w Poniedzialek 84 gr.
Racja. Nie chwal dnia przed zachodem słońca, ale notowania w trakcie sesji też mają znaczenie. Kurs, który Ty podałeś to 84 to też z poniedziałku w trakcie sesji, a nie z zamknięcia, bo na zamknięciu w poniedziałek było 78, o ile dobrze pamiętam.
zle kojarze bo bylo 81 gr ale to normalne bo tabletki biore i czasem mysle sie ale tutaj rosnie non stop przeciez mamy trend wzrostowy spolka dala tyle razy zarobic bosze nie widzicie tego to jest perla.
Po kupnie 0,5 mln akcji Serinus Energy na giełdzie AIM. Dziś w Londynie giełda podniosła cenę urzędową do 16,38 za akcję. Pierwsza oferta S po 17. Zatem wyżej, niż dzisiejsze zamknięcie.