• z innej beczki Autor: ~steamapp [37.47.73.*]
    Drodzy koledzy co sądzicie o lecących w dół spółkach z syndromem chorego funda. Mówię o Bloberze i Tbull - czy łapać a jeśli tak to na ile czekać. Piszę tu bo mi odpowiecie obiektywnie fora tematyczne tych społek są toczone nienawiścią i bólem.
  • Re: z innej beczki Autor: ziz [188.146.36.*]
    Dnia 2018-09-18 o godz. 10:38 ~steamapp napisał(a):
    > Drodzy koledzy co sądzicie o lecących w dół spółkach z syndromem chorego funda. Mówię o Bloberze i Tbull - czy łapać a jeśli tak to na ile czekać. Piszę tu bo mi odpowiecie obiektywnie fora tematyczne tych społek są toczone nienawiścią i bólem.

Tak, można próbować ale.. ...jak rozmnażają się jeże?
    przede wszystkim - bardzo ostrożnie!
    Polecam zlecenia specjalne - " Łowca Okazji" - wtedy nie zablokujesz się na zbyt dużej wydanej kasie - ustawiasz bardzo nisko i wg karnetu oraz AT od 5 do 10 zleceń do aktywacji na 5 -10 papierach, które mogą zaliczyć przyspieszenie w dół lub nawet wpaść w korkociąg...

• Re: z innej beczki Autor: ~Ziom [94.197.121.*]
    Po tym co się na cfg dzieje bylbym bardzo ostrożny. Noże to mozna łapać na spółkach jak plw. A bloober i tbull to może być trochę ryzykowne
  • Re: z innej beczki Autor: ~Braa81 [83.20.76.*]

Też myśle o bloober ale jeszcze na to nie czas lepiej jeszcze poczekać z 10% może się myle ale tam będzie jeszcze sypanie
  • Re: z innej beczki Autor: ~JOSHUA [79.190.160.*]
    Blobera mozna powoli zbierać. Ta spóleczka jest micro holdingiem, do tego zonka prezesa ma fund chyba ktory - poprawcie mnie jesli sie myle - ma powyzej 10(10 a 20) procent w CRJ. No to jak mężuś w tarapatach będzie to pewnie pomoze jego "markę" ratować. TBULL leci od dawna z 200 wiec ja bym nie łapał. Natomiast proszę się skupcie z kasą na CFG a nie skakac mi na inne kwiatki. Jak skupimy to nie będzie czym handlowac tu :) Odciąc drony kółkowe od akcji!

Choc na TBull wczoraj raport MIESIECZNY dali - wiec bardziej sie akcjonariuszami przejmują niz tu...
  • Re: z innej beczki Autor: ~Lotek [193.227.223.*]
    Dali raport miesięczny,ale wydaje mi się, że tam ludzie czekają na info, kto wywalił pakiet. Jeśli się okaże, że to Trigon, wtedy być może kurs pójdzie do góry. Jeśli nie, wizja wywalenia akcji przez Trigon nadal może zniechęcać do zakupu akcji.
  • Re: z innej beczki Autor: ~Arthurius [37.47.33.*]
    Na Twoim miejscu spróbowałbym Ciech. Cuda na kiju się dzieją. Nikt nie wie o co chodzi, ale w mojej ocenie jest spory potencjał.
  • Re: z innej beczki Autor: ~Kajtek [89.64.21.*]
    Na BLO sypanie dopiero sie zaczyna moim zdaniem - tam Trigon ma sporo kwitu a od raportu o zejściu poniżej 5% jeszcze duzoooo sypania. Warto szukać dna, choć data premiery Medium to wielka niewiadoma. Ja gdybym miał więcej wolnych środków kupowalbtm CFG, uśrednianie tutaj dawno już przekroczyło moje pierwotne założenia
    Dnia 2018-09-18 o godz. 19:09 ~Kajtek napisał(a):
    > Na BLO sypanie dopiero sie zaczyna moim zdaniem - tam Trigon ma sporo kwitu a od raportu o zejściu poniżej 5% jeszcze duzoooo sypania. Warto szukać dna, choć data premiery Medium to wielka niewiadoma. Ja gdybym miał więcej wolnych środków kupowalbtm CFG, uśrednianie tutaj dawno już przekroczyło moje pierwotne założenia

Tylko że na CFG nie ma żadnych obrotów do góry... ..a teraz nawet sypac chwilowo tez nie chcą.
    Na Bloober przynajmniej można łapać spekulacyjnie na 10% podbitki. A Trigon dalej groźny - jeśli zszedł poniżej 5% to już nie musi nic informować!
  • Re: z innej beczki Autor: ~themis [188.146.32.*]
    Niezłe wyczucie chwili
  • Re: z innej beczki Autor: ~Fallout [37.47.117.*]
    Jeszcze nigdy nie sprzedałem z zyskiem 60 procent w 2 dzień. Podziekowanie TBull król spekulacji.
    Dnia 2018-09-20 o godz. 12:08 ~Fallout napisał(a):
    > Jeszcze nigdy nie sprzedałem z zyskiem 60 procent w 2 dzień. Podziekowanie TBull król spekulacji.

TBull znakomicie, Bloober też niczego sobie - niezłe wyczucie chwili - dobrze, że tu temat ruszyliśmy w odpowiednim momencie!!!
  • Re: z innej beczki Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    TBull złapałem ale Bloberka malutko bo mi wychodziło ze ma spadać jeszcze...a tu niespodzianka :))
[x]
CFG -5,75% 1,64 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.