• Obroty Autor: ~Ziom [94.197.121.*]
    Te obroty dziś to jakaś żenada normalnie
    55k
  • Re: Obroty Autor: ~Kajtek [217.110.99.*]
    Czego się spodziewasz na NC? Jesteśmy w top10 najcześciej handlowanych papierów dzisiaj - takie życie na bananie... jak masz za mały obrót to 156 po 22 zł - będą lepsze obroty :P
  • Re: Obroty Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    No to ja zrobiłem 10 procent tego obrotu. Moje zlecenia kupna poszły z automatu. Ale panowie środek kryzysu polskiej giełdy który trwa juz kilka miesięcy i nie jest o nim głośno. Tu będzie 100 procent zysku :)
  • Re: Obroty Autor: ~Ziom [5.81.146.*]
    100% ? Chyba od 20 zł jak liczysz
  • Re: Obroty Autor: ziz [188.146.0.*]
    Dnia 2018-09-17 o godz. 16:48 ~Steamapp napisał(a):
    > No to ja zrobiłem 10 procent tego obrotu. Moje zlecenia kupna poszły z automatu. Ale panowie środek kryzysu polskiej giełdy który trwa juz kilka miesięcy i nie jest o nim głośno. Tu będzie 100 procent zysku :)

A ja dziś wyłączyłem po 10-tej z mojego oprogramowania CFG i nie robiłem potem żadnych transakcji.. .. i tak działo się co-nieco na innych spółkach gamedev.
    A propos środka kryzysu - moim prywatnym zdaniem małe spółki powinny ruszyć na bananowej - index sWig80TR odwiną do góry, konsola, może nawet tu właśnie było 30-to miesięczne dno!
    I wykres siły relatywnej do Wig20 !!! :

https://stooq.pl/q/?s=swig80tr:wig20&c=1m&t=l&a=lg&b=0
    w ujęciu miesięcznym,

oraz w rocznym:
    https://stooq.pl/q/?s=swig80tr:wig20&c=1y&t=l&a=lg&b=0

• Re: Obroty Autor: ~Asad [79.185.204.*]
    A ja dzis pracowalem. Stwierdzilem, ze chyba jedyba opcja zeby wyjsc na zero to wziac sie to pracy zamiast patrzec w te kreski bo z tego nic nie wynika.
  • Re: Obroty Autor: ~Vivi [79.184.5.*]
    Hahaha ja dokładnie to samo :)

Pozdrawiam.
    Hahah. No i dobrze robiliście bo ja tyle zakupów dzisiaj ze rany boskie....Jutro ide do roboty i pasuje - no chyba ze CIGAMES za 80 groszy dadzą :P

CFG pasuje teraz - srednia juz mam piekną - pakiet masakrycznie duzy jak na NC. Będę brał tylko ponizej 18 - choc mam nadzieję zej juz nie będzie.
    Masakrę to robią na BLO i T-Bull - poobserwujcie ale nie namawiam do kupna ja mam tam tylko pakiety szpiegowskie po 100 akcji :P
    Ah... i nie namawiam ale ta nowa gra CIGAMES bedzie niezła....hype zrobi. Moze im nawet wyjdzie - pomysl jest bardzo dobry.
  • Re: Obroty Autor: ~Ziom [94.197.121.*]
    Kup ktoś parę akcji bo się będą z nas śmiali
  • Re: Obroty Autor: ziz [188.146.36.*]
    Dnia 2018-09-18 o godz. 11:41 ~Ziom napisał(a):
    > Kup ktoś parę akcji bo się będą z nas śmiali

He,he... kupiłem 57 szt i znowu stoję pierwszy na kupnie - kupno śmiechu warte! Nikt sie do góry nie ściga...
  • Re: Obroty Autor: ~JOSHUA [79.190.160.*]
    Jest dobrze - nawet spadek PD w rankingu nie zachęca do wywalania - a to znaczy ze nam się akcjonariat składa z wiszących i LT. Ja będę bronił 18, nie będę nawet na kółka wystawiał bo więcej sie napracuję organizując zlecenia. Łatwiej mi to na PLW robić. Czekamy na info - będzie dobre to ruszymy. Cena 21 nie jest atrakcyjna ani dla usredniających ani dla wchodzących. Lepiej kupic 11bit teraz.
  • Re: Obroty Autor: ziz [188.146.36.*]
    Dnia 2018-09-18 o godz. 12:55 ~JOSHUA napisał(a):
    > Jest dobrze - nawet spadek PD w rankingu nie zachęca do wywalania - a to znaczy ze nam się akcjonariat składa z wiszących i LT. Ja będę bronił 18, nie będę nawet na kółka wystawiał bo więcej sie napracuję organizując zlecenia. Łatwiej mi to na PLW robić. Czekamy na info - będzie dobre to ruszymy. Cena 21 nie jest atrakcyjna ani dla usredniających ani dla wchodzących. Lepiej kupic 11bit teraz.

Tak dokładnie - na gamedev mamy tylko ekstraklasę w grze - płynność - CDR, PLW, 11B, TEN - czwórka ze sternikiem ! :)
    a CiG, BLO i F51 poza podjum...

Dzisiaj antyrekord obrotów na CFG. Ale spółka będzie musiała podać kiedyś wyniki i info o nowej grze :P
  • Re: Obroty Autor: ~Ziom [188.29.165.*]
    Obrót poniżający ale przynajmniej nie było -20%
    A ten raport to nie wiem na ile pomoże skoro spółka milczy jak grób i o niczym nie informuje. Wrzucą raport i co dalej? Zero komunikatów do następnego. Poza tym nie wiadomo jaki ten raport bedzie. Prezesowi to trzeba by ja...... no wiecie co.
[x]
CFG 0,87% 1,73 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.