Jeśli się nie mylę to w tym rzucie mniej niż 50 groszy nie powinno spaść być może teraz już są minima odbije na max 80-90 groszy i potem kolejny rzut w dół przynajmniej tak to wygląda od kilku mcy
Moze byc zwala bo juz nawet w dolku nikt nie chce brac, nie ma komu podbijac bo ryzyko ze nagle spadnie na 40 gr. Ktos ma jeszcze sporo tego papieru i nie ma zamiaku kupic tylko wywalic. Myslec!
No OK, tendencja jest spadkowa - bez dwóch zdań ale żeby aż tak? Ja wiem ze z rynkiem nie ma co dyskutować ale spółka ma dobre wyniki i nie wiem o co chodzi. Czy ja czegoś nie zauważam?
jeśli chodzi o powody spadków to w mojej ocenie: 1. permanentne opóźnienia w raportach, teraz w ogóle nie dali miesięcznego, ok - nie muszą, ale jeśli dawali a teraz nie to jest pogorszenie komunikacji ze strony spółki 2. upomnienie z gpw, mają miesiąc na zatrudnienie autoryzowanego doradcy a patrząc na podejście spółki to istnieje ryzyko nie wypełnienia tego ultimatum 3. ryzyko zawieszenia / przejścia na fixy przy kolejnym upomnieniu lub za niecały miesiąc jeżeli doradcy nie będzie 4. brak informacji o nowych umowach 5. zmniejszenie zysków w ostatnim raporcie, zahamowanie dynamiki wzrostu zysków 6. dziwne zachowanie kursu w przeszłości w tym ewidentne zagrywki przed zawieszeniem w czerwcu 7. niskie obroty, spółka nie jest atrakcyjna dla graczy o kapitale > 10 000zł 8. i finalnie trend spadkowy od lutego co wszystko razem przekłada się na: 9. brak zaufania drobnych i brak zainteresowania większych inwestorów
Gdybyście posłuchali to kapitał byście uratowali. Pisałem że jest zmiana władzy i skończyły się ukraińskie i lewackie wały w PL. kategorycznie! PIS wprowadza takie przepisy, by patologie ukrócić i wyeliminować, więc prędzej czy później wszystkie upadną i zostaną zlikwidowane, tak że nie zostanie po nich żaden ślad. Kto chce teraz w to inwestować to ma wolny wybór, lecz rząd głosi o swoich zmianach i daje wolną drogę inwestorom, co sprawia że nikt nie będzie się mógł w przyszłości domagać się odszkodowań albo zwrotów utraconego kapitał u gdy się okaże że spółki są wałami dobrze ukrywanymi co pozwalała poprzednia władza, która była na usługach czerwonej zarazy ze wschodu.
Zaraz cie od debili wyzwia i kaza wypadac bo takie informacje sa tutaj nielubiane. Specjalnie ponizaja i opluwaja merytorycze wypowiedzi zeby nie odstraszaly potenchalnych ofiar. Ktos kto tutaj przyjdzie i poczyta to kupi bo pomysli ze taka dobra spola po wypowiedziach np xxx albo innych desperatow o zmiennych ip. Brak juz glupcow na takie spolki, temu spada.
Dnia 2018-09-17 o godz. 14:55 ~Daria napisał(a): > Zaraz cie od debili wyzwia i kaza wypadac bo takie informacje sa tutaj nielubiane. Specjalnie ponizaja i opluwaja merytorycze wypowiedzi zeby nie odstraszaly potenchalnych ofiar. Ktos kto tutaj przyjdzie i poczyta to kupi bo pomysli ze taka dobra spola po wypowiedziach np xxx albo innych desperatow o zmiennych ip. Brak juz glupcow na takie spolki, temu spada.
ja mam jedno Ip w przeciwieństwie do was śmieci naganiaczy
możliwe że o to chodzi żeby merytoryczne posty znikały, jeżeli ktoś rzuca wyzwiskami post idzie do usunięcia a wątek znika ze strony głównej ze strony xxx abc itd nie padają żadne argumenty
Dnia 2018-09-17 o godz. 14:36 lakiluuk napisał(a): > Gdybyście posłuchali to kapitał byście uratowali. > Pisałem że jest zmiana władzy i skończyły się ukraińskie i lewackie wały w PL. kategorycznie! > PIS wprowadza takie przepisy, by patologie ukrócić i wyeliminować, więc prędzej czy później wszystkie upadną i zostaną zlikwidowane, tak że nie zostanie po nich żaden ślad. > Kto chce teraz w to inwestować to ma wolny wybór, lecz rząd głosi o swoich zmianach i daje wolną drogę inwestorom, co sprawia że nikt nie będzie się mógł w przyszłości domagać się odszkodowań albo zwrotów utraconego kapitał u gdy się okaże że spółki są wałami dobrze ukrywanymi co pozwalała poprzednia władza, która była na usługach czerwonej zarazy ze wschodu.
z oskarżeniami bym uważał bo musisz mieć jednak jakieś dowody na to że są tu przekręty żeby tak pisać tym niemniej coś może być skoro ktoś sukcesywnie wychodzi po coraz niższych cenach ja grałem w 2017 od tego czasu tylko obserwuję i nie spodziewałem się takiego zjazdu, zastanawiałaem się czy wejść w lipcu i zrobić kółko, można sobie znaleźć moje wątki na tym forum
To się zatrzyma dopiero w prokuraturze,nie wcześniej,poczytajcie sobie opinie o tej firmie i wyklaruje sie wam sytuacja,albo zadzwońcie do niej.
Game over.