• Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Obserwator [89.64.33.*]
    "Rzeczywiście spółka nigdy nie była rzetelna w przekazywaniu informacji , myśle że ktoś to zgłosił do knf i efekty są widoczne . Tak też się zdaża kiedy skupiasz się na działalności , a nie na przekazywaniu informacji . Dlatego knf zobowiązał spółkę do rzetelnego przekazywania raportów."

Skoro dostali prawo aby zadebiutować na giełdzie NEWCONNECT to trzeba też spełniać obowiązki aby na niej być.A skoro ich nie spełniają to powinni ich wywalić a karać to powinni prezesów i zarząd po kieszeni a nie akcjonariuszy w postaci zawieszeń czy przesunieciu spółki na notowania 2fixy.
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~xxx [37.248.157.*]
    Dnia 2018-09-15 o godz. 15:20 ~Obserwator napisał(a):
    > "Rzeczywiście spółka nigdy nie była rzetelna w przekazywaniu informacji , myśle że ktoś to zgłosił do knf i efekty są widoczne . Tak też się zdaża kiedy skupiasz się na działalności , a nie na przekazywaniu informacji . Dlatego knf zobowiązał spółkę do rzetelnego przekazywania raportów."
    > >
    > > Skoro dostali prawo aby zadebiutować na giełdzie NEWCONNECT to trzeba też spełniać obowiązki aby na niej być.A skoro ich nie spełniają to powinni ich wywalić a karać to powinni prezesów i zarząd po kieszeni a nie akcjonariuszy w postaci zawieszeń czy przesunieciu spółki na notowania 2fixy.

czytaj ze zrozumieniem, to nie KNF zobowiązał spółkę do terminowego przekazywania informacji a GPW.Jeśli chodzi o KNF to i owszem poszło kilka zgłoszeń o których wiem ale odnośnie manipulacji kursem akcji przez nadal tu obecnych naganiaczy i dzięki temu możliwości wejscia w posiadanie znacznego pakietu akcji przez jednego z akcjonariuszy( mam na myśli pow.5%)
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Obserwator [89.64.33.*]
    Uważasz że ktoś nagania na forum bankiera i dlatego spada kurs?Ludzie czytający tutaj wpisy wyprzedają swoje akcje?Jakoś trudno mi w to uwierzyć.A na jaki raport teraz czekacie?
    nagania ta sama ekipa co na stoppoint i wielu innych społkach, jeśli tego nie nie widzisz to nie będę komentować twojej spostrzegawczości..Naganiaja na spadki sprzedając po 1 lub kilka akcji gdy tylko kurs rośnie, jak spada dokupują itd.Odszukaj sobie post głównego naganiacza,który powiedział,że dzisiaj nie będzie spadać tylko będzie podbitka a później dalsze wywalanie akcji i dokładnie tak było.Oni są na wynajęcie- sprzedajne k/wy a przy okazji sami robią kółeczka.Naprawdę tego nie widzisz,ślepy czy krótko tu jesteś?
    Cieżko mi w to uwierzyć co piszesz.
    A już dość długo przyglądam się temu co tutaj się wyprawia .Spółka ma niby dobre raporty,zyski,nowe akcje objete powyżej 1zł a kurs spada aż do 0.60gr?Śmierdzi mi to wszystko.
    spółka ma się dobrze i dlatego ktoś chce mieć duży pakiet akcji- najlepiej oczywiście po taniości, może AEK chce ją przejąć, może inna konkurencja a może też banda spekulantów, tego do końca nie wiem ale wiadomo,że nie ma powodów do takich spadków zresztą już dużo wcześniej zapowiadanych a z tego wynika,że to było planowane już od ubiegłego roku gdy spółka tylko zaczęła podpisywać umowy na dostawy części- wystarczy tylko czytać, obserwować i wyciągać wnioski:))
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~daro822 [185.46.169.*]
    Jak i widać kurs poszedł w dół tak też widać sygnały ze spółki, gdzie opóźnili raport wpierw bez powodu, nie podaja informacji o nowych umowach, 1-2 ostatnie raporty miesieczne nic nie wnoszace nowego. Robią co mogą by podrzymać ludzi w niepewności, a słupy przewalają.

Długo to trwa ale wierzę że warto, ale to nie ważne bo mam akcje i jest to w moim interesie by było dobrze. Wiec moge nie być wiarygodny, ale nie ma podstaw by nie wierzyć że zarobimy.
    daro, wcześniej już pisałem,że większość umów była podpisana na 24 m-ce i pewnie będzie przedłużana, więc po co zawierać nowe jeśli spółka nie byłaby w stanie się z nich wywiązać?, nie sposób podpisać setki umów i później nie mieć możliwości się z nich wywiązać, setki umów być może w przyszłości jak się bardziej rozkręcą
    daro miło cię czytać jako nie wielu z normalnych:)))
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Rodryg [83.10.104.*]
    To spójrz na wykres w całej historii spółki i zobacz jak głębokie były korekty po wzrostach i to mimo bardzo dobrych wyników przez cały okres działalności.
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    No tak tylko dlaczego prezes nie reaguje na takie zagrywki na kursie sam nie dając raportu w terminie pomaga tej niby spółdzielni
    No własnie prezes nie reaguje bo skoro niby jest tak dobrze a kurs drastycznie spada to też by mogł wydać jakiejś oświadczenie.
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Rodryg [46.134.86.*]
    A wcześniej, tzn w ubiegłych latach, w takiej sytuacji dawał?
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Raport o 22 jak zawsze
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~daro822 [185.46.169.*]
    Tak sobie zerkłem teraz na Yambe xD, ten portal od poczatku zmierzał ku szybkiemu końcowi. Od czerwca na fb a od maja na www nic nowego nie wrzucili :D.

xxx
    Dzieki, dobrze przeczytać stałych bywalców i pośmiać się z mądrości 50 twarzy Nikokipasa Greya :D
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Daria [94.254.180.*]
    Nikt z ekipy nikokipasa nie zbiera waszych smieci. To ze ktos napisal o podbitce a potem o wywalaniu to nic nadzwyczajnego, to jest normalne przy wywalaniu papieru pod niekozystna przyszlosc spolki. Najpierw podbita a potem wywalanie. Nie dajcie sie omamic tym oszustom bo to wciakanie trupa na sile.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wszystko w temacie.Czytać!!! Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Czemu nie odpoczywasz jak przyzwoicie ludzie tylko napier.... Nonstop przebrzydly naganiaczu
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.