• co sie dzieje od rana? Autor: ~conan1986 [83.26.225.*]
    Chyba jakieś dane wyciekły, bo ruch od rana jak w ulu. Tak nie było od 2 tygodni.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Świeżak [94.75.66.*]
    Może algorytmy pokazały że już niżej zaniżyc się nie da.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~hmmm [193.52.216.*]
    Zbyt wczesnie zeby odtrambiac sukcej, wyglada to na odreagowanie ktore bylo i tak oczekiwane ale niestety obroty ciagle mizerne.
    Bez infa ze spolki daleko nie pofrunie.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Świeżak [94.75.66.*]
    Oczywiście zgadzam się z tym. W każdym razie jest to pozytywny impuls z nadzieją na przyszłe wzrosty pod wyniki, sprzedaż czy promocje.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~grunge [79.98.147.*]
    no czy ja wiem, 6k akcji w godzinę, jak tak dalej pójdzie to może obrót być znaczący dzisiaj
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Ziom [188.29.164.*]
    Obroty rosną z dnia na dzień na kolorze zielonym a to dobrze wróży. Oczywiście nie ma się co ekscytować ale dobrze by było gdyby na 30 zł wyjechało przed jakim kolwiek info z cfg
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Udało mi się zebrać po 22 jeszcze :)) - lub dałem się UBRAĆ po 22.
    Nie moge znalezc zadnej specyficznej akcji marketingowej na necie a PD ciagle na stronach 7-8.
    To moze pozwolic im sprzedac kilkaset sztuk dziennie przy takim pozycjonowaniu.
    Moze szykuje sie jakies info?
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ziz [188.146.0.*]
    Dnia 2018-09-14 o godz. 14:13 ~hmmm napisał(a):
    > Nie moge znalezc zadnej specyficznej akcji marketingowej na necie a PD ciagle na stronach 7-8.
    > > To moze pozwolic im sprzedac kilkaset sztuk dziennie przy takim pozycjonowaniu.
    > > Moze szykuje sie jakies info?

Tak, info\; grubsi kupują już czwarty dzień z rzędu, papier nie wraca na kółeczka.
    Tylko jeden nerwus wysypał o 15:49 po 21,20 trochę papieru - 630 szt..
    Technicznie: każde zamknięcie powyżej 22,45 jest miodzio - to połowa długiej, czarnej świecy z 04.09. a zamknięcie powyżej jej połowy z AT daje sygnał do pokonanie jej w poniedziałek na 24,90 - 25,50.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~orzel74 [37.47.58.*]
    Przebicie 25.5 na stałe będzie oznaki zmiany krotkotetminowego trendu spadkowego.
    Wyglądało wszystko fatalnie natomiastbdramatu nie ma a tytuł nie znikł powyżej 20 str.
    Wyglada na to ze im blizej nastepnej promocji PD i raportu tym bardziej kurs moze sie umacniac.
    Wydaje sie naturalnym ze przecenione PD moze przeskoczyc na 1-2 strone global TS i zaliczyc niezle noty, gra jest polatana i co najwazniejsze wciagajaca.
    Jest wiele komentazy graczy/recenzentow ktorzy uznali cene 40$ za troche wysoka jak na indie produkcje i doradzali poczekac na promocje.
    Tym bardziej ciekawi mnie stan wishlist na dzien dzisiejszy.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~absolut [37.47.31.*]
    Tylko, że obrót marny. Ale nadal lepiej że up na tym obrocie niż ruch na południe.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Kajtek [217.110.99.*]
    Mam nadzieję, że nikt nie jest taki głupi i nie było tutaj gry pod podanie raportu o sprzedaży w pierwszym miesiącu... każdy kto wisi na haku wie, że na to marne szanse
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Oczywiście kazdy wyjadacz wie że CFG to cichociemni. Nie ma info i nie będzie? Ja tak czuję.
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~orzel74 [37.47.58.*]
    W doborowym towarzystwie z dzisiaj
    https://www.gamespot.com/gallery/the-best-new-games-to-play-right-now-september-201/2900-2195/
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~dracos [83.27.251.*]
    mysle ze niebawem moze byc ogloszona pierwsza akcja promocyjna i pod to moga byc teraz zbierane akcje...bardzo rozsadne posuniecie i tez o tym myslalem jak uklepywali dno kilka dni temu ale brak wolnych srodkow niestety...a tak ogolnie w kwestii ogolnej sprzedazy jak myslicie dlaczego spolka milczy? czy jest mozliwe zeby sie nawet 100 k nie sprzedalo ze wszystkich zrodel?
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Ziom [86.130.4.*]
    Dno się tu jeszcze nie uklepało bo wolumen tego w żadnym dniu nie potwierdził %-)
  • Re: co sie dzieje od rana? Autor: ~Fallout [37.47.82.*]
    Trochę nie rozumiem szumu. Mówiłem że konkretnie pobieram na odbiciu od dna które okseslalem 18 a 19. Czas najwyższy bo uważam że Tego i panika dawno się skończyły. Spółka sztucznie zdolowana. Paru innych myśli podobnie jak ja.Pozdrawiam
[x]
CFG -2,59% 1,69 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.