Zbyt wczesnie zeby odtrambiac sukcej, wyglada to na odreagowanie ktore bylo i tak oczekiwane ale niestety obroty ciagle mizerne.
Bez infa ze spolki daleko nie pofrunie.
Obroty rosną z dnia na dzień na kolorze zielonym a to dobrze wróży. Oczywiście nie ma się co ekscytować ale dobrze by było gdyby na 30 zł wyjechało przed jakim kolwiek info z cfg
Nie moge znalezc zadnej specyficznej akcji marketingowej na necie a PD ciagle na stronach 7-8.
To moze pozwolic im sprzedac kilkaset sztuk dziennie przy takim pozycjonowaniu.
Moze szykuje sie jakies info?
Dnia 2018-09-14 o godz. 14:13 ~hmmm napisał(a): > Nie moge znalezc zadnej specyficznej akcji marketingowej na necie a PD ciagle na stronach 7-8. > > To moze pozwolic im sprzedac kilkaset sztuk dziennie przy takim pozycjonowaniu. > > Moze szykuje sie jakies info?
Tak, info\; grubsi kupują już czwarty dzień z rzędu, papier nie wraca na kółeczka. Tylko jeden nerwus wysypał o 15:49 po 21,20 trochę papieru - 630 szt.. Technicznie: każde zamknięcie powyżej 22,45 jest miodzio - to połowa długiej, czarnej świecy z 04.09. a zamknięcie powyżej jej połowy z AT daje sygnał do pokonanie jej w poniedziałek na 24,90 - 25,50.
Przebicie 25.5 na stałe będzie oznaki zmiany krotkotetminowego trendu spadkowego.
Wyglądało wszystko fatalnie natomiastbdramatu nie ma a tytuł nie znikł powyżej 20 str.
Wyglada na to ze im blizej nastepnej promocji PD i raportu tym bardziej kurs moze sie umacniac.
Wydaje sie naturalnym ze przecenione PD moze przeskoczyc na 1-2 strone global TS i zaliczyc niezle noty, gra jest polatana i co najwazniejsze wciagajaca.
Jest wiele komentazy graczy/recenzentow ktorzy uznali cene 40$ za troche wysoka jak na indie produkcje i doradzali poczekac na promocje.
Tym bardziej ciekawi mnie stan wishlist na dzien dzisiejszy.
Mam nadzieję, że nikt nie jest taki głupi i nie było tutaj gry pod podanie raportu o sprzedaży w pierwszym miesiącu... każdy kto wisi na haku wie, że na to marne szanse
mysle ze niebawem moze byc ogloszona pierwsza akcja promocyjna i pod to moga byc teraz zbierane akcje...bardzo rozsadne posuniecie i tez o tym myslalem jak uklepywali dno kilka dni temu ale brak wolnych srodkow niestety...a tak ogolnie w kwestii ogolnej sprzedazy jak myslicie dlaczego spolka milczy? czy jest mozliwe zeby sie nawet 100 k nie sprzedalo ze wszystkich zrodel?
Trochę nie rozumiem szumu. Mówiłem że konkretnie pobieram na odbiciu od dna które okseslalem 18 a 19. Czas najwyższy bo uważam że Tego i panika dawno się skończyły. Spółka sztucznie zdolowana. Paru innych myśli podobnie jak ja.Pozdrawiam