Był na 6 stronie gdy zakładał ten temat - chwile pózniej 7. Ten nie widzę aby panowie mieli ten sam IP także nie kumam skąd te ataki - jakiś drażliwy sie stałeś gdy przestało spadac
Dzisiaj nad ranem PD bylo na pierwszych miejscach strony 7, biorac pod uwage dublujeca sie tytuly mozna powiedziec ze bylo na miejscach ze szostej strony.
Na steam zrobili auto filtr organizuje bestseller na zasadzie ulubionych tagów. Trzeba to manualnie wyłączyć. Do troli koniec supertanich akcji będą jeszcze tanie w zakresie 20 a 28. Pozdrawiam
Dnia 2018-09-14 o godz. 08:48 yhm napisał(a): > @Kajtek Jest różnica napisać 6 miejsce a 6 strona, czy nie? Jeśli nie to przepraszam, jestem drażliwy.
I to zasadnicza różnica! Ale gostkowi udała się prowokacja - wprowadził chyba w panikę tych, co sprzedali walor poniżej 20 pln - teraz pośpiesznie odkupują!
Ja sam nie wiezylem, ze wskoczyl na 6ta.. ale przez mysl nie przeszlo , ze 6 miejsce - dlarego sie sam zdziwilem czy moze gdzies poszla reklama. Co do mojego ip a kolegi ww faktycznie IP sa podobne UPC z Gdanska wiec poczatek moze byc ten sam.