Co się dzieje - zero działalności - UWAGA - potrzebna interwencja, zgłaszajcie do KNF zanim będzie za późno ! Słuszeliście o dawcach kapitału - ja tak się właśnie czuję
Co Ty bredzisz Jest moc - juz 1 akcje kupił strategiczny inwestor. A to dopiero poczatek , jak sie rozbuja to nawet 100 akcji zmieni właściciela. To jest płynnośc - Nowy Rok i spólka jest w WIG 20
Witam - czy Pan ma zainwestowane środki w tej spółce - Pana ironia i brak poważnego podejścia tylko zachęca Zarząd do traktowania akcjonariuszy jak dawców kapitału - bawi Pana ta mierna działalność i mierne wyniki .
Oj mam dobry człowieku , oj mam ! A ironia - czasami jest to najlepszy "wentyl bezpieczeństwa" w obliczu totalnej bezradności. Zgłoszenie do KNF ? na jakiej podstawie , spólka w terminie publikuje raporty , nie robi nic niezgodnego z prawem a że kursem manipulije kilka osób , nie pierwszy i nie ostatni to przykład. Po prostu nie ma PŁYNNOŚCI - nikt tym walorem nie interesuje sie . Daj sobie na wstrzymanie - czy będą wzrosty i jakie o tym nie Ty , nie ja będziemy decydować. Pozdrawiam