• TERMO2POWER Autor: ~LEO [89.77.169.*]
    JESZCZE TROCHE CZASU I AKCJE TERMO BEDZIECIE KUPOWAC PO KAZDEJ CENIE.. POZDR...
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~mcsielu [83.22.41.*]
    Skąd ten pomysł ? Oparty na wróżeniu z fusów, czy na rzetelnej wiedzy ? Może wiesz o czymś, czego nie ma w oficjalnych komunikatach (sic!). Póki co, równia pochyła... I cisza za strony zaangażowanego prezesa. Kurs leci na pysk, a prezes nabrał wody w usta. Może położył już lachę na T2P?
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~Rychu [37.60.26.*]
    Trup
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~LEO [89.77.169.*]
    WIARA I SUKCES ...
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~MARK [94.254.183.*]
    Leo, 15 miesięcy już wierzę w sukces. Proszę mi powiedzieć, co się zmieniło w firmie? jak mocno firma się rozwinęła? . Gdzie byliśmy, a gdzie jesteśmy?. Doskonale zadawałem sobie sprawę, że kupuje akcję start- upa, ale wierzyłem w rozwój i sukces, a co mam? -68%.
    Pozdrawiam serdecznie.
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~obserwator [107.167.116.*]
    Hahaha
    Chyba że na kilogramy :)
    Prezes w wywiadzie powiedzial poczatki beda trudne do momentu finalizacji pierwszych umow potem szybko sytuacja sie rozwinie ..te systemy orc juz dzialaja tylko oni chca dzialac w zakresie innej mocy systemu to wymaga sprawdzenia i obliczen . tu naprawde nie chodzi jak wiekszosc pisze czy bedzie sie kisic po 99 groszy czy po 21 gr..tu chodzi o sprawdzenie i gotowosc ii finalizacje kontraktow..Nie pisza przeciez ze sprawa idzie w odwrotnym kierunku .przepraszam za ort .nie lubie sie bawic..MYSLE ZE TYCH WYCZEKUJACYCH CO Z TEGO BEDZIE JEST DUZO .POZDR CIEBIE MARKU I TYCH CO CHCA SUKCESU FIRMY.
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~michu [94.254.167.*]
    Tez chce sukcesu firmy. Wtedy dopiero wejde. A na razie mam inną perelke. Pisalem wczesniej.
    TU JEST PRZYSZLOSC ...POZDR .....
  • Re: TERMO2POWER Autor: ~mcsielu [46.134.122.*]
    Daleka przyszłość- 2, 5 roku od momentu znalezienia klienta. A co oni w końcu będą montować w tym Piaseczna?
    jak to co ..turbiny orc..pozdr..
[x]
COREY 6,06% 0,21 2026-04-29 15:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.