moim zdaniem dlatego przez ostatnie m-ce kurs był trzymany w przedziale 1-1,10 i skrupulatnie skupowany wiemy przez kogo, wiec nawet jak dadza 1,20 to smiech na sali przy tej kapitalizacji rozboj w biały dzień, ale leszcz pewnie im odda, ja na pewno nie po takiej cenie
A propos ceny 1.20... Z tego co sprawdzilem to w kwietniu był komunikat o zakupach akcji przez prezesa, w ktorej ponedyncza transakcja byla za 1.20. Czy ktoś się orientuje co do przepisów wezwania czy w tym przypadku wezwanie nie może być po niższej cenie jak najwyższa cena transakcji wzywającego z ostatniego roku?
Przy tak rozproszonym akcjonariacie mogą mieć problem z uzbieraniem 90% jeśli nie dadzą znacząco wyższej ceny... Ale pożyjemy zobaczymy. Na razie nie ogłosili jeszcze wezwania.
Rozbawia mnie wasze gadanie nie sprzedawać, po tyle sprzedawali, a po tyle jest - kogo to obchodzi. Najważniejsze jest, że: - dali cenę z bonusem powyżej minimalnej - szok!!! - zazwyczaj dają 1 gr powyżej średniej z 3 i 6 m-cy, - nie ma nikogo, kto jest > 5%, - Sprawdźcie, co się działo na FAM, Sugeruję, abyście zrobili porozumienie drobnych i powalczyli o więcej. Ja staram się zorganizować grupę ludzi na Tritonie - podaję emaila: dominikb2010@o2.pl - jak uzbiera się grupa ludzi posiadająca >10% to można starać się zablokować uchwałę o materializacji i zdjęciu z giełdy