• Perła to bamkrut? Autor: ~Leo [188.146.167.*]
    Ale jaja( Spokojnie pociotki znów skupią po 1 a sptzedadzą po 2)
  • Re: Perła to bamkrut? Autor: ~Leo [188.146.167.*]
    I żyją za wasze
  • Re: Perła to bamkrut? Autor: ~egonolsen [212.160.172.*]
    oj Leo a ile na tych operacjach mogą zarobić? jak opchną 300 kilo akcji choć wątpię z tym zyskiem 1 zł to co to za kasa. myślę, że 100tys to max jaki mogą obrócić a do tego podatek. to chyba nie o to chodzi.
    jestem wściekły na mułą i na siebie że nie wywaliłęm po 2,3 lub w okolicach. teraz liczę na to, że poprostu ktoś wychodzi bo sie zmęczył i kurs mozę cudem wróci w okolice 2. no jeśli marże będą odpowiednie to w najbliższych raportach powinno poprawic się po przecież naprawdę dobrych ostatnicjh kontraktach.
  • Re: Perła to bamkrut? Autor: ~egonolsen [212.160.172.*]
    ciekawe ile wywalacze tracą? kupowali na bank powyżej 2 zł. to średnio tracą ok 25% ale po co?
    przecieżź tak naprawdę to jakieś grosiki, 60 tys obrót gdyby wychodził ktos kto potrzebuje kasę i wywaliłza 600tys to ok ,a tak to szkoda wywalać i uwalać lichy kursik.
  • Re: Perła to bamkrut? Autor: p.rys [37.248.153.*]
    W potrzebuje na pampersy
  • Re: Perła to bamkrut? Autor: ~Leo [188.146.167.*]
    Na pampery to my potrzebujemy dzis
  • Re: Perła to bamkrut? Autor: ~leszczyk1 [178.16.102.*]
    To już wirus niewykrywalny i nienaprawialny. Etyka biznesu , odpowiedzialność biznesu wobec kogokolwiek to puste slogany .Wstyd proszę Państwa, wstyd.

pisiory zabiorą mu ta spółeczkę za grosze i za co będzie żył ,ja przeboleje stratę żyłem w rożnych sytuacjach i dam sobie rade
    odebrali mu certyfikat wiec możne powoli dobierają mu się do du...y ,a kolesie w firmie wiedza i powoli wywalają gorący papier ,bo sytuacja spółki nie jest tak zla żeby zwalać kurs po -10% pozdrowienia dla kolegów żelaznych
[x]
WASKO -1,12% 1,77 2025-09-25 12:17:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.