Tych co sądzą, że taniej nie będzie niestety przybywa, chyba nie dam rady kupić po tyle po ile chcę. Kto ma, niech mi sypnie. Zrobił się obrót jak wczoraj, a nawet trzeciej nie ma.
Nie chcą już sypać, ale żal. Zupełnie jak w Londynie, tam od dawna nie sypią. Wiedzą i grzecznie czekają, żeby zarobić, teraz plują sobie w brodę, że sypali.. Gdzie kupić w Londynie, czy w Warszawie? Sypnijcie jeszcze chociaż 10K. Czekamy.
Miliony, przesada, ale trochę wrzucili. W Londynie zabrakło sprzedających, nie sypią już od początku września, tam też chyba przestali sypać. Co oni wiedzą?
Zbierają i zbierają, ciągle zbierają z grubymi portfelami. Nawet drobni nie sypali już po 69. Zlecenie 10k z 71 przesunęli w końcówce na 70 i prawie całe znikło. A my czekamy i czekamy. Nie rzucił na 69, choć mógł, a tylu tam czekało.
Czekałem i się nie doczekałem. Podciągnąłem zlecenie kilka groszy w górę - znowu czekam. Ale wygląda mi, że się nie doczekam. Transakcje robią tuż pod szczytem, czy pójdą w dół - wątpliwa sprawa. Ja *ierdolę, chyba znowu nie dam rady kupić. Jak dadzą kolejny komunikat znowu może być jazda w górę ...
male sprostowanie wywalaja pod szczytem, a ja jednak chyba odkupie akcje ktore sprzedalem bo tak wierze w ta spolke wszystkie fakty sa za tym aby kurs bil rekord rekordow wystarczy spojrzec na wykres jak im idzie.!
Za szybko sprzedałeś akcje. Ja mam na kupił i wiem, że gdy kupię to zarobię, jak już kilka razy miałem okazję na tej spółce! Mimo, że wykres był kiedyś mało zachęcający, ale odejściu w górę z dwoma lukami to już zdecydowanie lepiej. Już miałem dodać, że mają szczęście, idzie im (spółce) tak, że trzymać kciuki i nie puszczać, a po czwarte (moje czwarte) oczekiwany jest raport o rozpoczęciu sprzedaży gazu w Rumunii, na to tu wszyscy teraz czekają, no ale prezes testuje naszą cierpliwość - no to trochę sobie żartujemy, żeby nie było nudno, no ale to nie znaczy, żeby zaraz ktoś wyrzucał akcje, przecież widać, że grubasy z obu stron wzięły się za bary. Sebix ma zlecenie po kupił - widać go.
O ZNALAZŁ SIĘ KLAKIER, DOWCIPY JAK Z PIERSZEJ KLASY. TAKIE PRZEZYWANIE. KUP SOBIE WIELKĄ KSIĘGĘ DOWCIPÓW. Z TABLETKAMI DAJ SPOKÓJ. A TAK PRZYOKAZJI WYJAŚNIJ WSZYSTKIM KOGO MASZ NA MYŚLI PISZĄC "WIELKI SEBIX", BO JA PISAŁEM O SEBIE, PRZYJACIELU ZE SZKOŁY - WIDAĆ GO - BO ON ZAWSZE KUPUJE PO 2000. PO TYM GO MOŻA POZNAĆ.
Dziś wyraźnie widać, że ktoś skupuje. Zlecenie kupna jeden grosz poniżej zleceń sprzedaży. Jeśli coś spadnie z góry od razu trafia do kosza, znaczy się na rachunek skupującego.