• Czas na zakupy! Autor: ~Joseph [188.146.2.*]
    Już.
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~Tom [89.64.45.*]
    Może któryś z kolegów wesprze zakupy ....tak 100...
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~RafalZ [213.241.124.*]
    Dzisiaj Wam troche pomoge.
    18 k skupu w planie.
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~OGr [83.22.253.*]
    ja dzisiaj wskoczylem na poklad (tak więc Witam bywalców),na początek wziąłem pińcset,i pomału planuje dobierać (cel 3tys)
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~Ceo [37.47.58.*]
    Trzeba zaczac gonic Getowe spolki. Ja wchodze. Wiecej gotowki w kasie niz kapitalizacja.
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~smerf [178.37.106.*]
    Ja pierwsze zakupy zrobiłem po 2,10 i nadal kupuje a nigdy nie miałem w portfelu tej spółki no cóż okazje się wykorzystuje
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~mirek [46.134.4.*]
    był etap agresywnego zejścia z 3 na 2, potem wymiany i powrót. papier zastygł po ruchu powrotnym. wycena smiechu warta, spółka płaci dywidendę ponad 10% ceny rynkowej, w przyszłym roku nawet pomimo obniżonej dywidendy powinna wypłacić ok 25-30gr. akcja. Nie dostaniesz tyle na żadnych nieruchomościach.

do tego w tym przypadku 1 pln realny jeat wyceniony na 30gr więc nie pozostaje nic jak trzymać, zbierać dywidendy i ewentualnie wystawić na S na poziomie ok 0.75 CWK i czekać. nie ma ryzyka upadku, jedyne ryzyko to zwijanie spółki ale wtedy cały majątek i tak powędruje do akcjonariuszy więc gdzie ryzyka?

Jak będzie kolejna lawina do 2 pln i poniżej trzeba będzie brać. fundusze mają różne pomysły, także mogą spuścić cenę <2 pln.

• Re: Czas na zakupy! Autor: ~Joseph [188.146.162.*]
    Nie spodziewam się zejścia a raczej ruchu w górę.
    Quercus zmniejszył zaangażowanie w Gino Rossi to może większy tutaj.
    Pierwszy ruch już zrobili.
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~mirek [46.134.0.*]
    też zakładam, że drugiej lawiny na 2pln nie będzie... ale trzeba być na to przygotowanym z kasą na rachunku.

bazowo czekamy aż papier ruszy na 3.2-3.3- tam kolejny opór w odbudowie kursu.

wycena taka, że nie ma sensu sprzedawać, lepiej kupować i zamrozić na rok- dwa i dadzą ponad 100% zysku. 
  • Re: Czas na zakupy! Autor: ~miszczu [195.191.162.*]
    no chyba ze przyjdzie zwalka na gieldzie
[x]
MWTRADE -0,45% 4,38 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.