• Hard West Autor: ~JOSHUA [79.190.160.*]
    Jezeli steamdb pokazuje Hard West miedzy 200-500k. To ja nie mam pytań co do tego ile sprzeda sie gra znacznie lepsza jaką jest PD. Będą zalowac Ci którzy teraz nie pakuja do wora. Takie sa longselery. Dlatego jestem z wami z 1,5k za 19.

Zachowujecie sie jakby była zwała na bankrucie - co jest obrazliwe dla CFG - wina Trigona i ogona paniki...

https://steamdb.info/app/307670/graphs/
  • Re: Hard West Autor: yhm [84.10.156.*]
    Wszystko to już tutaj było, czekamy na nowe informacje.
  • Re: Hard West Autor: ~JOSHUA [79.190.160.*]
    Wywaliłem dzisiaj całe CRJ za 170. I tak się robi interesy. Jujubee juz zrzucone(brałem po 5) odbija po ataku zdesperowanych fundów. Tu macie dno na czuja - 18. Interes zycia czeka, nie wiem na co czekacie. Przeciez wiadomo ze info ze spółki nie powali bo to jest longseler - praktycznie byliscie tak samo jak CRJ na gorze - wiadomo oni sie lepiej sprzedadzą ale tam juz jest choroba chciwości - madrzy wiedza o czym pisze - o tym co u Was było przy 55.

Czekacie na promocję gry? Tez wiadomo ze skoczy na 1 stronę wtedy i akcje odbiją - ktoś wątpi ze nie będzie promocji?? Jestem wyraźnie rozbawiony. Choc rozumiem nieszczęśników o stalowych jajach wiszących na 40 i czekających na dno - 12 - moim zdaniem nierealne - wczesniej rockbridge będzie bronił swojego minima. Oczywiscie moge sie mylic.

Pozdrawiam wiszących - obawiam się ze do 30 to doleci bo was zasypiemy wczesniej.
  • Re: Hard West Autor: ~Fallout [37.47.92.*]
    My to wiemy. Jeśli 3 dni 18 będzie usrednie przed upływem 30 dni od premiery. Choć na raport nie liczę ale jeśli by był banda się rzuci na akcje. Pytanie czy pozostałość Trigona nie rzuci się wtedy na bandę.
  • Re: Hard West Autor: yhm [84.10.156.*]
    Proszę o listę zdesperowanych fundów na Jujubee, intrygujące.
    Nie ma. Chyba ze poniżej 5 procent? Kursk to Syf? dlatego spadło ?hehe
  • Re: Hard West Autor: ~steamapp [89.68.87.*]
    Czy ja widzę 19 40? Trigon do boju -wciskaj guzik i zrzucaj. Ktoś ma jakieś info?
  • Re: Hard West Autor: ~Ziom [92.40.249.*]
    Po co ci info? Jedt po prostu tak tanio że żal nie brać
  • Re: Hard West Autor: ziz [188.146.235.*]
    Dnia 2018-09-11 o godz. 13:11 ~steamapp napisał(a):
    > Czy ja widzę 19 40? Trigon do boju -wciskaj guzik i zrzucaj. Ktoś ma jakieś info?

Tak mam info!
    Trigon wciska guzik i podaje!

Za bankierem podaję stan;
    Trigon TFI SA
    poprzez fundusze inwestycyjne
    107 853
    4,04 %
    2018-08-16

I nic mu to wychodzenie na kurs nie podziałało! dzisiaj - 13:45 papier jest ++++15,26% !

Myślę, że te 108 kilo już zostało przez rynek połknięte.
    Trigon zarobił niezłą bułe!
    (informacja dotyczy pozbywania się udziałów Trigona w CreepyJar - mieli 8,16% na koniec maja 2018 czyli 217,5 kilo!

Tutaj już ich dawno nie ma a Wy ciągle wystraszeni duchem o trzech ogonach!

Jestem w trasie...kurcze...
    Chłopaki potrolujcie na spadku jeszcze chociaż do 16... Nie mam lapka..
  • Re: Hard West Autor: ~Asad [83.6.253.*]
    Ale się porobiło. Kurs rośnie, a ja jeszcze nie uśredniłem. Miało być 10zł !!!!!
  • Re: Hard West Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Trzeba się zabrać za to 18 myślę. 17 ściągnęła nam nowych kółkowiczów.
    Coraz trudniej tanio kupić. Zaraz 20 będzie tanio. Ktoś dołączył do nas dziś?
  • Re: Hard West Autor: ~Ziom [92.40.249.*]
    Mnie martwią te obroty jednak. Przecież kiosk ruchu ma większe.
    Wyatarczy trochę wieksza podaż albo popyt i widły gotowe %-)
[x]
CFG 0,29% 1,72 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.