kiszonki maja ten olbrzymi + ze pozniej nastepuje explozja :) nie ma przeslanek zeby spadalo jak spolka sie rozwiaj w tak dynamicnzym tempie a wiec...?
Jak dobrze myślę, to dopiero w połowie listopada, to też zbiega się z realizacją umowy z PGNiG, jeśli dobrze pamiętam, ale to przecież i tak nie będzie uwzględnione w raporcie, a przynajmniej nie w całości!?
Dzisiaj nawet na dogrywce, transkcje, to ciekawe na serio. Coś niespotykanego.Hmm. Ktoś coś wie albo zachęcić, zanencić, żeby zaczął się ruch do góry?!
Oby tylko jutro nie korekta zaś, bo korekty i bezczynności to już ponad półtora roku było, z małym podrygiem na ok. 1,35 zł. Pożyjemy zobaczymy. To trzymamy, nie sprzedajemy za prawie darmo?!
Ja skubie cały rok :) Nagle ja ze złotówki zrobi się dwa albo trzy to wtedy będą brać :) Może kolejne umowy z pgnig na horyzoncie...? Kto wie. Ja tę spółkę traktuję dłuuuuuugoterminowo. Pozdrawiam posiadaczy.
Powoli widać od kilku dni arkusz zleceń zmienia się, na coraz wyższe poziomy, zapory powoli systematycznie znikają, ale kto to tam wie, jeden fałszywy ruch i zaś będzie wycena poniżej krytyki