• Do p. Wiktora Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Szanowny Panie Wiktorze,
    Jak Pan zapewne widzi, z notowań spółki wynika, że spółka "umarła". Zainteresowanie spadło do zera. W wątkach na forum Bankiera od dłuższego czasu pojawiają się różnego rodzaju spekulacje i domysły.
    Proszę zatem odpowiedzieć na pytania:
    1) Czy Zarząd i Rada Nadzorcza interesuje się w ogóle notowaniami na NC?
    2) Po co podjęto kilka lat temu decyzję o wejściu na giełdę?
    Wiem, że nie mogę zadawać pytań o plany, prognozy itp. zagadnienia, bo i tak Pan nie może na nie odpowiedzieć (regulacje prawne), ale w związku z pewnymi sugestiami na forum napiszę tak: jak podniesiecie cenę do minimum 1,00-1,20 to myślę, że prawie wszyscy długoterminowi będą gotowi sprzedać.
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~yolo [213.122.137.*]
    biorąc pod uwagę opóźnione raporty, rzucanie 1szt. akcji, opóźnione informacje o zmianach w posiadaniu stanu akcji, oraz informacje o zbyciu paru k akcji, w celu pozostawienia tej infromacji jako ostatnia opublikowana przez spółkę zaraz po ogłoszeniu zwiększenia zaangażowania, nie spodziewałbym się żeby p. Wiktor odpowiedział na w/w pytania :)
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Akurat te jedne sztuki to lakiluuk/nikokipas/sto innych nicków :DDD
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Alek [89.73.66.*]
    zartujesz chyba , viktor tym wszystkim steruje , dlaczego nagle poliutyka informacyjna firmy zmieniła sie o 180 stopni , znowu raporty w ostatniej chwili albo opóźnione , to nie jest bez znaczenia na wizerunek firmy . inwestor niby , po co to wszystko
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Ino [37.47.58.*]
    Wydaje mi się, że znowu wyladuja na fixach
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    A ja powiem ze zaczyna się tu robić złodziejska firma jak była potrzeba kasy to na giełdę a teraz się zarabia to się główkuje jak nas oszwabić i tyle
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Kanibal [195.72.148.*]
    ukraińskie złodzieje.
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Zaczynają nas straszyć :) To ja powtórzę jeszcze raz. Dojedźcie do mojej średniej, a nic Wam akcji nie zostanie na takie popierdywanie :)
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Ciekawe, co by dzisiaj było, gdybym tego postu nie napisał? Zero transakcji?
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Rodryg [46.134.94.*]
    Muszą wyzbierac to co zaplanowali, inaczej tego nie puszczą.
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Było żeby prezesowi nie sprzedawała za bezcen a teraz co chcą odkupić i odzyskać kontrolę?
    Też uważam że to sypniecie byli poważaniem kto tu rządzi. Viktor i spółka
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Rodryg [5.184.218.*]
    No to pokazują nam gdzie nasze miejsce, trzeba ustawić się grzecznie i czekać.
  • Re: Do p. Wiktora Autor: ~Kanibal [195.72.148.*]
    ukraińskie złodzieje
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.