Nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca Steamapp, jest jeszcze spooooooro do odrobienia.
Co cieszy to w miare stabilna pozycja PD na liscie Global TS i to ze nie stacza sie w czeluciach tej listy. To dobrze wrozy promocjom ktore moga sie pojawic juz pod koniec przyszlego miesiaca.
Bylo by dobrze gdyby CFG podal stan Wishlist przed promocja, to moglby byc impuls do konkretniejszych wzrostow.
Dnia 2018-09-14 o godz. 09:25 ~Robson napisał(a): > Po 17 zł miałem ustawione na uśrednienie i się nie załapałem. > Wygląda że Trigon odpuścił albo akcje sie skończyły. > > idziemy na odreagowanie w okolice 25 zł no chyba że dziś - miesiąc po premierze będa jakieś dane. > > Masa ludzi umoczonych pod premierę przy 45 zł zobaczymy kiedy odbije 120 % żeby wyjść ze strat
No nieźle oszacowałeś zakres ruchu na 25 pln!. Już 23,80 było zahaczone jakieś 370 akcyjek poszło po 23,77-23,80 i nie specjalnie chcą sypać na lewo. Ale dzisiaj piątek, mogą coś wymięknąć na koniec tygodnia. A jak nie wymiękną? To powiesimy na górnych po 25,10!
Autor: ~Ziom [188.29.164.*] 2018-09-10 13:28 Opublikowano przy kursie: 19,25 zł , zmiana od tamtej pory: 17,40% Podaż Zgłoś do moderatora Co się stało z podażą? Akcji kupić nie idzie bez podbijania ceny.
---Podaż schowana, na złotego czy półtora nie będę kręcił kółeczek! Lepsze są podbitki bo panika jest pośród tych, co oddali pomiędzy 20,00 a 17,00 w dół realizując niezła stratę. Od 17-tu złociszy kurs już wzrósł o 40% !!!
Nie zakładałem tego na dzień dzisiejszy :) Bez info ciężko będzie przebić górne widły pamiętajmy ludzie kupowali akcje również po 18zł, 19zł 20 zł więc 24 to już dobry zysk
Dla mnie wieszczem będzie zarząd w zależności co powie
Witam. Czy ma ktoś może dostęp do spysteam i czy mógłby się podzielić informacjami? Chodzi mi o info dokładniejsze dla zalogowanych. Czy jest szansa że w najbliższym czasie przedział dla sprzedanych kopii wskoczy na 50....100k? Dziękuję za ewentualne info.