Ktoś celowo zaniża kurs i mówiąc ogólnie to sama tarcza podatkowa ma odpowiedni wymiar w WK. Panowie i Panie głowa do góry. Naganiacze ( vel Adamek) na spadki wykonują swoją robotę i tyle.
Tak jak pisałem vel Adamek wbrew pozorom skupuje tak jak Prezes który go wynajmuje milion akcji po 1,5 sprzedać po 3 hym spokojna emerytura a wszystko legalne więc pisssss może ich cmoknac
Dnia 2018-09-10 o godz. 07:26 ~Magik napisał(a): > Tak jak pisałem vel Adamek wbrew pozorom skupuje tak jak Prezes który go wynajmuje milion akcji po 1,5 sprzedać po 3 hym spokojna emerytura a wszystko legalne więc pisssss może ich cmoknac
ja pindole, ty tak na poważnie? a przed lustrem zamykasz chociaż oczy?
Jasiu zrobiłeś to co trzeba ? Pamiętaj tak samo zaczynała się pierwsza fala wzrostowa -z 1 zł na 2 75- wzrosty muszą się zaczynać od niewiary po spadkach i po małych obrotach na poprzedzającej sesji. Wyjaśnię ci to kiedyś-dlaczego tak musi być .
Po piątkowym otwarciu likwidacji 6 subfunduszy ALTUSA i blokadach kasy klientów do marca 2020r w bankach i punktach TFI ruszy lawina umorzeń-- będą wielkie prrturbacje na rynku giełdowym i finansowym- czym to się skończy-Bóg raczy wiedzieć. CHyba w bankach będzie ARMAGEDON.