Zapomniałeś maxymuss- tylko że pisze on w granicach prawa ,zgodnie ze swoim zdaniem i zgodnie z regulaminem Bankiera oraz że pisze on w dobrze pojętym interesie akcjonariuszy.Do pani Danusi : tak .tak musi pani koniecznie to zgłosić -to wreszcie KNF zoobliguje pana prezesa JAreckiego do wydania oświadczenia W sprawie posiadania lub nie obligacji GET BACK-u przez ELEMENTAL.
Naruszasz regulamin systematycznie, obrażasz, insynuujesz, stosujesz semantyczne sztuczki licząc, że się wyłgasz. Powołujesz się na znajomych, skarbówkę, żeby zrzucić odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, albo na znajomość z naczelnym bankiera.pl jak chcesz kogoś postraszyć. I myślisz, że to cię uratuje. Jak ci prawnicy zajrzą do czterech liter, to okaże się, że twoja znajomość prawa jest cieniutka. Jak cała twoja wiedza.
Naganiałeś na wzrosty, teraz naganiasz na spadki. Sądząc po liczbie postów można podejrzewać, że robisz to zawodowo, tylko po co stroisz się w piórka naszego obrońcy? Damy sobie radę - jesteśmy dorośli. Przestań śmiecić na forum i wkurzać. Generalnie ja sobie poczekam na lepsze czasy, spółka dla mnie jest na lata, nie na szybki zysk. Siedziałem cichutko i czytałem, ale ten twój bełkot jest nie do zniesienia.
Ciekawe, bo z puli adresowej tego użytkownika ("tak") jest zaindeksowane ponad PIĘĆ TYSIĘCY wpisów tylko na serwisie bankier.pl. Wszystko wskazuje na to że adres IP nie jest maskowany (podsieć UPC/Chello) a przecież administracja serwisu bankier ten adres IP posiada a dojście do końcowego użytkownika wtedy to formalność. Gość technicznie nie jest bystry, a skala jego ogólnie pojętej "działalności" wyczerpuje pole do indywidualnej interpretacji ustawy. Czy ktoś zechce w sposób spójny (w jednym pliku/dokumencie) podsumować chronologicznie jego działalność na spółkach innych niż EMT wskazujących jasno na zamierzony cel?