Są podane info o lock upie publicznie? Czytałem dokument informacyjny już jakiś czas temu i nie przypominam sobie, by było coś na ten temat w domenie publ... z drugiej strony czy na pewno ma taki lock wiążący charakter jeżeli nie został podany publicznie? Pamietam jak tapnal kurs na Bloober po takich transakcjach przed niesCZesnym Observerem
ja na razie nie uśredniam, czekam aż się cały syf skończy, generalnie wrzesień nie jest dobrym miesiącem do inwestowania no chyba że na 100% wiesz że zarobisz :-)
Mam nadzieję tylko że milczenie cfg i playway też jest związane z oczekiwaniem aż kurz opadnie. U plw i ich spółek z reguły komunikacja jest na dobrym poziomie
A ja myślę ze Prezes PLW ma taki sam problem z CFG jak my. Niepokorne hipsterki. Ale nadal uwazam ze na nic nam komunikat. Musimy czekać az Trigon sie wysypie - zobaczymy to jak nagle obroty spadną. Wtedy info i do góry.
A ogolnie, odnosnie poszukiwania dna, to sugeruje lekture forum spolek energetycznych. Tam od kilku lat ludzie obstawiaja dno. Dno bylo 3 lata temu, 2 lata temu, rok temu. Teraz tez jest dno i mega okazja.
Warto sie uczyc na cudzych bledach zeby ich nie popelniac.