• Dno?? Autor: ~Ziom [92.40.249.*]
    Wydaje mi się że zjazd z 30 na 20 to były resztki trigona ale pewności nie ma i boję się usredniać jeszcze
  • Re: Dno?? Autor: ~wawaa [83.20.255.*]
    Nie bójcie się odbicie nastąpi jak im się skończy lock up to będą sypać dobrymi informacjami jak z rękawa o nowej produkcji.
  • Re: Dno?? Autor: ~Kajtek [31.27.217.*]
    Są podane info o lock upie publicznie? Czytałem dokument informacyjny już jakiś czas temu i nie przypominam sobie, by było coś na ten temat w domenie publ... z drugiej strony czy na pewno ma taki lock wiążący charakter jeżeli nie został podany publicznie? Pamietam jak tapnal kurs na Bloober po takich transakcjach przed niesCZesnym Observerem
  • Re: Dno?? Autor: ~Kajtek [31.27.217.*]
    W sensie tapnal kurs bo Babieno sypnął a mówił ze nie bedZie - nie pamietam na ile ta deklaracja była wypowiedzią czy formalnym lock upem
  • Re: Dno?? Autor: slaintemhath [94.254.228.*]
    ja na razie nie uśredniam,
    czekam aż się cały syf skończy,
    generalnie wrzesień nie jest dobrym miesiącem do inwestowania no chyba że na 100% wiesz że zarobisz :-)
  • Re: Dno?? Autor: ~Ziom [81.158.98.*]
    Mam nadzieję tylko że milczenie cfg i playway też jest związane z oczekiwaniem aż kurz opadnie. U plw i ich spółek z reguły komunikacja jest na dobrym poziomie
  • Re: Dno?? Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    A ja myślę ze Prezes PLW ma taki sam problem z CFG jak my. Niepokorne hipsterki. Ale nadal uwazam ze na nic nam komunikat. Musimy czekać az Trigon sie wysypie - zobaczymy to jak nagle obroty spadną. Wtedy info i do góry.
  • Re: Dno?? Autor: ~Asad [95.49.194.*]
    Moze byc info, do gory, zbydowanie ksiazki popytu, hype, i srrrrruuuu wysypia sie na maksa. Tak tez sie moze skonczyc.
  • Re: Dno?? Autor: ~Asad [95.49.194.*]
    A ogolnie, odnosnie poszukiwania dna, to sugeruje lekture forum spolek energetycznych. Tam od kilku lat ludzie obstawiaja dno. Dno bylo 3 lata temu, 2 lata temu, rok temu. Teraz tez jest dno i mega okazja.

Warto sie uczyc na cudzych bledach zeby ich nie popelniac.

Warto sie od nich uczyc wiszenia na haku
[x]
CFG -1,11% 1,78 2026-04-20 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.