Czyli nie można mieć realnego oglądu tylko jak już się posiada to trzeba piać z zachwytu? Ciekawa logika, szkoda że nikt z was nic mądrego nie napisał w kwestii mych wczesniejszych pytań do sobisia......tu pojawiają się sami niedotlenieni na tym forum, nie dręczę na forum tylko liczę na odpowiedź ze strony kogoś ze spółki lub firmy PR.
Można mieć inne poglądy. Można nie być zadowolonym z zarządu i kursu akcji. Ale jak masz pytania to pisz do firmy a nie narzekaj tutaj. I tak ci nikt nie odpowie w imieniu prezesa
To do czego sluzy to forum? Do oszustwa czyli naciagania jednych przez drugich, raz do kupna, raz do sprzedaży.....także zmykam......niczego tu nie ma ciekawego...
Kończę znianę z twoją starą, przecież wiesz.
Pożegnaliśmy się, więc miało cię nie być. Ale jestem gościnny, więc powiem: Witamy w skromnych progach tego forum.
Do czego powinno słuzyc forum? Chyba nie dp pisania po infach że zaraz będzie 5 lub 7 zł bo to dziecinada. Skoro jesteś taki mądry to mógłbyś się odnieść do tych wczesniejszych pytań lub zarysowac swój ogląd sytuacji
Niestety we mnie jest juz tylko złość , liczylem na realizację tych czterech punktów, czyli centrum w Gdańsku, dofinansowanie drugiego projektu, wspolpraca ze skyline, no i rynek główny w tym roku....a mamy lub nie mamy weksel
No rozumiem. Ja tu jestem od niedawna i na razie daje czas tej spółce, przyglądam się. Mam od dawna Mabion i celon, tam się nie zawiodłem,. Nie mówię, że tu będzie podobnie Branża wymaga sporo cierpliwosci.