• Niszowy sektor gospodarczy, obdarzony zaufaniem wytrawnych inwestorów. Autor: ~als [109.207.108.*]
    E commerce rozwija się z kosmiczną prędkością, wypływa kolejna dawka dobrych informacji dotyczących cyfryzacji Polski, przez obecny rząd. Teraz zaczynają się klarować fakty w głowach takich graczy jak Dani, albo jego innych sprytnych kolegów inwestorów. Zawsze powtarzałem że horyzonty myślowe na tej spółce są bardzo ograniczone, przyjdzie czas że zatrybią też dlaczego kurs als spada, jak to się mówi człowiek się uczy na błędach.
  • Niszowy sektor gospodarczy, obdarzony zaufaniem wytrawnych inwestorów. Autor: ~dani [94.254.188.*]
    Zacytuje moją poprzednią wypowiedź odnośnie ciebie:
    "A jak już jesteśmy przy stoppoincie... nie zapomnijmy o największym antywskaźniku na forum bankiera 109.207.108.* Celowo podaje cyferki, zmienia nicki więc niech pozycjonowanie idzie po ip :)) W każdym bądź razie jak tam twoja stajnia? Jaką następną spółkę pogrążysz swoim szczęściem? Grupa Jaguar->Stoppoint->MSZ->Krezus->Qumak... co dalej? Gdzie nie pójdziesz to albo tam zawiasy albo łapanie noży... Na swój sposób zazdroszczę wytrwałości, a może to po prostu głupota. Tak się ośmieszyć i dalej pisać na forach mądrości.. znalazłeś już te lewe faktury ? :))
    A co do pozostałych… 109.207.108.* to zwykły górnik, a jego pojęcie na temat giełdy skupia się wyłącznie na przepisywaniu informacji i wymyślaniu bzdur... z czym on miałby tu spekulować jak to jest golas...jeszcze gdzie nie pójdzie tam  dostaje następny strzał od życia... Zachowajcie trochę powagi, bo już nie mam siły się śmiać:)) Jak można osobę, która podnieca się TKO brać na poważnie? Ja wiem, że niektórzy liczą tak zyski TKO-> PIK i Bumech… ale wiemy jak to się kończy :)))))))))))"

Problem w tym, że z nas dwóch ograniczony jesteś ty. Nigdy, ale to nigdy nie napisałem, że Aleja to moja jedyna spółka w portfelu. Nigdy nie napisałem, że to jedyna branża, którą jestem zainteresowany. Skąd wyszła ci taka teoria? Dlatego, że tu się wypowiadam? Na Alei jestem ze względu na fundamenty i niedowartościowanie. Stabilna i na ten moment bezpieczna jak na warunki giełdowe w Polsce. Z resztą co ja tam wiem, "to tylko cyferki do ogłupiania ludzi", tak to pisałeś?:))
    Za to na temat twoich inwestycji i wiedzy jaką posiadasz można wysnuć jasną teorię o tobie. Spekulant i leszcz giełdowy. Skaczesz tam gdzie robią sztuczny obrót i widzisz zielony kolor, gdzie dużo krzyczą o nierealnym kursie jak np 3zł na Qumaku- a potem na nieszczęście mniej świadomych ludzi chodzisz i powtarzasz. Wmawiasz sobie jakieś bzdury niepoparte argumentami. Wymyślasz kwoty, cyfry bez pokrycia w w faktach. Marzyciel i bajkopisarz.
    Nie chcesz się uczyć? twoja sprawa, ale zrób coś dla siebie. Kup prenumeratę parkietu. Uwierz mi, nie będziesz żałował, a być może przestaniesz powtarzać w kółko slogany z raportu stoppointa, który bądźmy szczerzy prezentuje dno.
  • Stoppoint to pralnia pieniędzy Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Buhahahahahahaha, jeszcze powiedz że masz się za wytrawnego inwestora XDDDDDDD
  • Stoppoint to pralnia pieniędzy Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Stoppoint i Ecommerce :DDDDDDDDDDDD leżę :DDDDDDDD
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.