• witam na pokladzie Autor: ~rychu [188.146.96.*]
    kupilem taurona po 170gr

• Re: witam na pokladzie Autor: ~fifi [62.141.214.*]
    Nie lepiej było pójść do kasyna i posatawić na jakiś kolor? Przynajmniej dziewczyny ładne chodzą ;)
  • Re: witam na pokladzie Autor: ~ryt [77.114.44.*]
    masz farta po tanioch ,troche wpadnie kasióry
  • Re: witam na pokladzie Autor: ~stefan [185.234.235.*]
    I znów nadzieje że będzie lepiej nie sprzedałem moich pracowniczych,
    znów kilka stówek w plecy, a mówili jak dawali że, dużo zarobimy.
    Jutro wywalam wszystko mam już dość, szkoda nerwów.
  • Re: witam na pokladzie Autor: ~dser [89.64.51.*]
    ja poczekam i kupie taniej,bo widze że panstwo ma cel zdołowac to jeszcze pewnie z 50%.To co sie dzieje na wig energia to jest chore i dziwne że nasi włodarze z pis Tchórzewski i reszta siedzi cicho.Nawet Gadowski smieje sie z pis i ich energetycznego sukcesu najniższej wartości indeksu.Jedyne co zrobił Tchórzewski to oddał energetyke Matce Boskiej w opieke .Brawo brawo
  • Re: witam na pokladzie Autor: ~kennnix [89.64.4.*]
    ja poczekam i kupie taniej,bo widze że panstwo ma cel zdołowac to jeszcze pewnie z 50%.To co sie dzieje na wig energia to jest chore i dziwne że nasi włodarze z pis Tchórzewski i reszta siedzi cicho.Nawet Gadowski smieje sie z pis i ich energetycznego sukcesu najniższej wartości indeksu.Jedyne co zrobił Tchórzewski to oddał energetyke Matce Boskiej w opieke .Brawo brawo 

I bardzo dobrze, że poczekasz. Czekaj tatka latka. Pociąg Ci odjedzie i wcale nie kupisz.
    Ja, nigdy nie kupowałem Taurona a wczoraj kupiłem po 1,71, bo patrzę w jakim cyklu fal elliota jest ta spółka.
    Jeśli dzisiaj nie spadnie, jak się wielu spodziewa, to będzie odjazd w górę.
    Ty dalej baw się w polityka.

• Re: witam na pokladzie Autor: ~kennnix [89.64.4.*]
    I znów nadzieje że będzie lepiej nie sprzedałem moich pracowniczych,
    znów kilka stówek w plecy, a mówili jak dawali że, dużo zarobimy.
    Jutro wywalam wszystko mam już dość, szkoda nerwów.

Mistrzostwo świata !!! Trzymać tyle lat i sprzedać na ostatniej fali bessy. Na pierwszej fali wzrostowej miałbyś 40 % więcej.
[x]
TAURONPE -1,13% 9,29 2026-06-05 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.