• WODOSPAD!!! Autor: ~szok [82.177.246.*]
    wyrazy współczucia dla posiadaczy co brali po 6-5 PLN
  • Re: WODOSPAD!!! Autor: ~as [83.3.37.*]
    straciłem dużo pieniędzy na takiej stabilenej spółc
  • Re: WODOSPAD!!! Autor: ~AM [89.231.101.*]
    Dopóki nie sprzedaż to nie straciłeś. Sam kiedyś brałem na debiucie JSW po 136zł a potem spadło do ok. 8.90. Wtedy dokupiłem duży pakiet akcji i zarobiłem bo kurs odbił. Fakt, że trwało to sporo czasu. Najważniejsze w takiej sytuacji to wyczuć moment kiedy dokupić.
  • Re: WODOSPAD!!! Autor: ~Inwestor [83.168.116.*]
    Tnąc straty przede wszystkim jak wyniosą już 5÷ ja zawsze trzymałem się tej zasady ale niestety nie w tym przypadku. Dzisiaj rano pogoniłem i trochę ocaliłem gotówki ale brałem w okolicach 2.05 ale to i tak 25gr straty. Na szczęście nieco dzisiaj na getinie odratowalem
  • Re: WODOSPAD!!! Autor: ~deksman [94.254.154.*]
    Tego momentu nikt nie wyczyje bi chyba ze ten co stwryje tym jest tanio zawsze moze byc jeszcze taniej.fielda i spadki wskazuja na zbluzajacy sie krach gospodarczy kwestia roku moze wiecej
  • Re: WODOSPAD!!! Autor: ~PD [78.11.8.*]
    To zalezy, ja pamietam w 13 utopienie tarczynskiego po 15, w połowie 14 dokupienie po 9,80 - 10 i opchnięcie po 14. Wyszedłem +20% w horyzoncie półtorarocznym. Bez tragedii :)

Najważniejsze to mieć zapas gotówki i dobierać worek przez pół roku spadkow po 2..1,8...1,6..., a nie walić cały worek po 2 "bo jutro moze wzrosnie".

[x]
TAURONPE 4,53% 9,61 2026-05-25 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.