• Dywersyfikacja Autor: ~Przemysław [156.67.121.*]
    Operacyjnie elemental wygląda coraz lepiej a kurs a niech sobie schodzi zysk rośnie będzie ok 30 mln zł ja z tego dostane dywidendę - ja mam w portfelu 8 spółek jeszcze dokupię 2-4( mam w ścisłej obserwacji 5 spółek jedną z nich jest sama GPW- ale tą spółkę dobrze kupić przy 36 zł) i to będzie koniec później tylko ETF i każda spółka sobie radzi inaczej - teraz na swig 80 formułuje się dołek i tego jestem pewien na 100% . A zaraz zaznaczę że nawet jak spadnie do 10 gr za akcję to już nie dokupię ale fajnie by było 20 gr zysku na akcję i w przyszłości rosnące wyniki a tu proszę hahaha. Przy rosnących wynikach itp nawet jak Buczek zejdzie ze swojego całego pakietu to rynek to pochłonie bo Altus narazie nie wyprzedaje a nawet jeśli to rynek też to wciągnie.
  • Re: Dywersyfikacja Autor: ~Przemysław [156.67.121.*]
    Nie kupujcie teraz niech oferma wyprzedaje wam niżej - kupcie od niego po 80 gr albo nawet niżej hahahaha.
  • Re: Dywersyfikacja Autor: ~maxymuss [41.231.8.*]
    dzisiaj lekka panika na małych obrotach a tak zazwyczaj zmienia się trend:))
    ja uważam że wyniki będą coraz lepsze i ostatni moment pozbierać akcje
    ale to moje zdanie
    spadnie dokupię:)

• Re: Dywersyfikacja Autor: ~mieszkolodz [95.40.28.*]
    W co poszedł zysk ? W Altusa ?
  • Re: Dywersyfikacja Autor: ~tak [89.64.5.*]
    Dużo piszesz ale treści merytorycznej w tym mało .Ty sobie nawet nie wyobrażasz co się będzie działo ze spółkami -jak przyjdzie za kilka dni faktyczny czas przelewów kasy na rachunki klientów ALTUSA. A może szybko zamknie biznes i ogłosi upadłość aby mignąć się od płacenia klientom 95 %-a tylko 50% w upadłości ?Nawet pewnie nie pomyślałeś o tym.A jest to bardzo możliwe.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [41.231.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.