A jednak podaż w natarciu ponownie. Sternik probuje postraszyć leszcza dotykając ledwie 10 groszy, smieszy mnie to, że za każdym razem jak piszę się o pompie to ida zlecenia sprzedaży. Dzisiejsza prowokacja tylko potwierdziła moją teorie,
A czy w tej swojej fantastyczności przyjmujesz w ogóle, że sternik to Twoja wyobraźnia, a łacha ciągnie z Ciebie ktoś czytający Twoje przemyślenia? Zejdźcie na ziemię chłopaki. Ja też mogę pogonić parę akcji ...jestem sternikiem? :)
Zgadza sie..5 za czujnosc..nic tylko czekac komunikatu o wyznaczeniu pierwszego dnia notowan..autokorekta zrobiona..zeby nie ona dopuscili by wczesniej a tak 2 tygidnie trzebaliczyc od autokorekty wedlug mnie..czyli polowa wrzesnia powinien byc komunikat
Wolf, to nadal tylko domysły, choć być może słuszne. Na dzień dzisiejszy wniosek o dopuszczenie "nadal jest procedowany". Oznacza to oczywiście, że info może być dziś, jutro, za dwa tygodnie, albo za rok... albo wcale. Tyle wiemy Panowie.
Kolego jezeli spolka spelnia wszystkir przeslanki nie ma takiej mozliwosci zeby bylo info za r9k czy wogle..tu nikt laski nie robi..spolka kazda przeslanke spelnia..sprawdzalem
Wypisujecie bzdury, zamiast kupować teraz Getin Holding po 20gr tak jak ja wczoraj kupiłem to będziecie się kisili na present i nic nie zarobicie a jedynie stracicie bo to jest pewne że present spadnie dużo poniżej 10gr.
Wemus już raz tu się zblazniles..jestes tu spalony..kupuj garsciami ..a jak tam twoja inwestycja- site??? Bierki sobie kup i w nie naucz sie na poczatku grac a pieniadze lepiej oddaj na jakis szcztny cel ..jestes typowym dawca kapitalu...
Co Ty Wemus ludzi w bankruta naganiasz, nie wiadomo co się stanie z całą grupą(trupą?) Czarneckiego bo wygląda to naprawdę źle, Ja cenie Present za stabilność kursu co by się nie działo albo 10 gr albo 12 gr :D
Dnia 2018-09-13 o godz. 10:46 ~dddd napisał(a): > za rok może dwa... trochę to ruszy. długo już jesteśmy w tym punkcie co teraz - zero obrotów, i kurs między 10-13. stagnacji ciąg dalszy...
Ja papier trzymam i akumuluję już zaraz będzie 2 lata poczekam drugie tyle albo i dłuzej, do skutku. Nie ma pośpiechu, skoro grubasom nie zależy to mi tym bardziej. Oddam jak zaproponują ciekawszą cenę.
Dnia 2018-09-15 o godz. 12:51 ~Ament napisał(a): > @Pajda dobrze ze jesteś, cena robi się coraz bardziej atrakcyjna, zobaczymy czy będzie jakaś większa promocja
Na promocję również jestem przygotowany. Czekam na 8 gr
Dnia 2018-09-16 o godz. 18:06 ~Dnc napisał(a): > A może niebawem północ...
Tego nie wie nikt. Północ będzie jak nie za rok to za trzy, trzeba czekać. Na giełdzie trzeba być cierpliwym bo kosmos tutaj może być nawet dziś albo jutro, albo jak już napisałem za rok lub za trzy. Głupoą jest moim zdaniem oddawać akcje na tych poziomach, uważam że są one warte duużo, duużo więcej.