Bo tka jest prawda mikrocefalu.Kobiet ppóki co nie stac na zakup Brastera za ponad 8800 zł. dlatego sprzedaz w Polsce jest jaka jest choc i tak sprzedano ponad 2700 urzadze.Kierunek kliniki.przychodnie,gabinety lekarskie jest jak najbardziej ok. i według mnie przyniesie solidne efekty
"Od początku wprowadzenia produktu na rynek do końca II kwartału 2018 roku, Spółka sprzedała łącznie 2 754 Urządzeń i 1 189 abonamentów oraz 1 661 pakietów badań, natomiast z prawa zwrotu skorzystało 12 osób, a apteki łącznie zwróciły 215 Urządzeń."
jesli do aptek "sprzedano" wg raportow 1878szt to czy zwrot na poziomie 215szt jest jakis straszny? to dlaczego BRA wycofal sie z tego kanału sprzedazy skoro wg tego co piszecie ten kanal sprzedazy zapewnił mu sprzedaz 1878-215=1663 szt. co stanowi 60,4% wszystkich sprzedanych urzadzen? DZIWNE to znaczy ze apteki byly najlepszym kanalem sprzedazy - przynajmniej tak "wykazuja systemy sprzedazowe" :) moze ktos rozumie tu te pokretna polityke informacyjna?
Wiec nie wprowadzajcie w bład ze zwrócono połowe urzadzemn bo sie wam w koncu KNF do tyłka dobierze.Jest wyraznie napisane ile zwrócili od poczaku sprzedazy 215 szt
a nie zastanowiło Cię, że rezygnują z najlepszego wg tych informacji kanału sprzedażowego? ponad 60% sprzedanych brasterow poszło przez apteki - wg. systemów informatycznych :) straszyć możesz KNF, ale nie rusza mnie to bo korzystam z jawnych informacji i nie dodaje nic od siebie tylko analizuję a że raporty są ze sobą niespójne - trudno - zobaczymy niedługo gdzie była "niejasność"
Zawsze uwazałem ze sprzedaz do klienta indywidualne nie przyniesie oczekiwanych efektów i tak jest ze wzgledu na to ze urzadzenie jest stosunkowo drogie i wiekszosci kobiet przynajmniej w Polsce nie stac na jego zakup.Co innego przychodnie,szpitale,kliniki,gbinety lekarskie.Wydatek 800-1000 zł. nie stanowi przeszkód
Korzystasz z jawnych informacji wiec pokaz tą jawną informacje ze zwrócono ok. połowe urzadzen !!!! korzystacie z bredni rozpowszechnianych na forum i je powielacie wprowadzajac ludzi w błąd moze i umyslnie