• to się w głowie nie mieści Autor: ~tazzz [193.243.143.*]
    Ja rozumiem giełda, hazard i ruletka. Ale to się w głowie nie mieści. Co tu się dzieje. Ktoś tu naprawdę świetnie zarobi jak trend się odwróci. Ale teraz aż żal na to patrzeć. Mam mały pakiet to sobie trzymam, bardziej w celach edukacyjnych bo jak sprzedam to i uwaga moja spadnie. Pojechali z papierem jak chcieli i nikt go nie broni. Takich czasów dożyliśmy.
  • Re: to się w głowie nie mieści Autor: ~noone [95.40.56.*]
    Dnia 2018-09-05 o godz. 14:43 ~tazzz napisał(a):
    > Ja rozumiem giełda, hazard i ruletka. Ale to się w głowie nie mieści. Co tu się dzieje. Ktoś tu naprawdę świetnie zarobi jak trend się odwróci. Ale teraz aż żal na to patrzeć. Mam mały pakiet to sobie trzymam, bardziej w celach edukacyjnych bo jak sprzedam to i uwaga moja spadnie. Pojechali z papierem jak chcieli i nikt go nie broni. Takich czasów dożyliśmy.

Armia zacznie bronić jak tylko dostanie Patrioty

• Re: to się w głowie nie mieści Autor: ~LESZCZ [94.254.232.*]
    W GŁOWIE SIĘ MIEŚCI LUB NIE MIEŚCI TUTAJ MYŚLENIE I ZAKLINANIE NIC NIE DA.DO KUPUJĘ NIE SPRZEDAJE.TAK MI PODPOWIADA INSTYNKT.
  • Re: to się w głowie nie mieści Autor: ~Jery [37.47.105.*]
    To wszystko śmierdzi mi przejęciem.S.P i KGHM nie mają większości.Wystarczy zrobić wezwanie z ceną znacznie wyższą od obecnej i po Tchórzewskim.
  • Re: to się w głowie nie mieści Autor: ~noone [95.40.56.*]
    Dnia 2018-09-05 o godz. 15:31 ~Jery napisał(a):
    > To wszystko śmierdzi mi przejęciem.S.P i KGHM nie mają większości.Wystarczy zrobić wezwanie z ceną znacznie wyższą od obecnej i po Tchórzewskim.

To już wielokrotnie było wałkowane temat udziału SP w Tauronie. SP ma bezwzględną większość w akcjach.
    A ponadto statut Tauronu ogranicza głosy do 10% dla pozostałych akcjonariuszy. SP będzie też miał zawsze większość w RN.
    Zamnknij okno, może smród z zewnątrz napływa

• Re: to się w głowie nie mieści Autor: ~LESZCZ [94.254.232.*]
    TUTAJ NIE SIEDZĄ SAMI ZAWODOWCY. ALE BRAK SZCZEGÓŁOWEJ WIEDZY NIE OZNACZA ZE JESTEŚMY MATOŁAMI.KAŻDY MA TUTAJ INNY CEL
[x]
TAURONPE -2,44% 9,18 2026-06-01 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.