Ja rozumiem giełda, hazard i ruletka. Ale to się w głowie nie mieści. Co tu się dzieje. Ktoś tu naprawdę świetnie zarobi jak trend się odwróci. Ale teraz aż żal na to patrzeć. Mam mały pakiet to sobie trzymam, bardziej w celach edukacyjnych bo jak sprzedam to i uwaga moja spadnie. Pojechali z papierem jak chcieli i nikt go nie broni. Takich czasów dożyliśmy.
Dnia 2018-09-05 o godz. 14:43 ~tazzz napisał(a): > Ja rozumiem giełda, hazard i ruletka. Ale to się w głowie nie mieści. Co tu się dzieje. Ktoś tu naprawdę świetnie zarobi jak trend się odwróci. Ale teraz aż żal na to patrzeć. Mam mały pakiet to sobie trzymam, bardziej w celach edukacyjnych bo jak sprzedam to i uwaga moja spadnie. Pojechali z papierem jak chcieli i nikt go nie broni. Takich czasów dożyliśmy.
Dnia 2018-09-05 o godz. 15:31 ~Jery napisał(a): > To wszystko śmierdzi mi przejęciem.S.P i KGHM nie mają większości.Wystarczy zrobić wezwanie z ceną znacznie wyższą od obecnej i po Tchórzewskim.
To już wielokrotnie było wałkowane temat udziału SP w Tauronie. SP ma bezwzględną większość w akcjach. A ponadto statut Tauronu ogranicza głosy do 10% dla pozostałych akcjonariuszy. SP będzie też miał zawsze większość w RN. Zamnknij okno, może smród z zewnątrz napływa