Ja to sobie siedzę cichutko i czekam na okolice 30 złotych. A, że siedzę tu już tyle lat, że sam nie pamiętam to i mi się nie spieszy. Lug to moja emerytura
Niestety nie dowiemy się przez najbliższy rok kto kupił, bo idealnie pod progiem. 5% to 359928,5 Dlatego podzieli na dwie części i dwa podmioty zgarnęły. Natomiast dowiemy się kto sprzedał. Obstawiam prezesa. I to by był dobry sygnał. Natomiast jak Opera to bez znaczenia wtedy ten handel.
to mało ogarniasz jak działa NC. Jak prezes sprzedaje do TFI to jest to bardzo dobra wiadomość, bo ma kto pchać kurs w górę żeby później to rzucić w rynek.
jeżeli to wymiana miedzy TFI to jak to po co? Opera i tak ma tego sporo, a tak się podzieli z innymi. Dodatkowo Ci inni nie dośc że szybko zarobią na waciki to jeszcze zrobią podbitkę na koniec kwartału nawet na 9 zeta i pokażą lepsze wyniki. A lepsze wyniki to brak umorzeń.
Porównajcie arkusze na K i S. Wygląda to przerażająco. Na K 4 oferty, łącznie nawet nie na 1 tysiąc akcji :( Jak ktoś będzie chciał to może zrobić tutaj miazgę na kursie.