• Obrót Autor: ~panda [31.11.214.*]
    Ciekawe kto sprzedaje, czy TFI Opera, czy zarząd. A może to Ty maro? Może dzięki temu coś się ruszy, jak już drugi fund przejmie akcje.
  • Re: Obrót Autor: ~jade_po_dziadach [46.183.209.*]
    Wygląda to bardzo ładnie. Widać, że ktoś duży ładuje się przed kolejnymi informacjami
  • Re: Obrót Autor: ~ja [83.30.138.*]
    Transakcja umówiona, ale spory pakiet, powinno być jakieś info.
  • Re: Obrót Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    Ja to sobie siedzę cichutko i czekam na okolice 30 złotych. A, że siedzę tu już tyle lat, że sam nie pamiętam to i mi się nie spieszy.
    Lug to moja emerytura
  • Re: Obrót Autor: ~panda [31.11.214.*]
    Niestety nie dowiemy się przez najbliższy rok kto kupił, bo idealnie pod progiem. 5% to 359928,5 Dlatego podzieli na dwie części i dwa podmioty zgarnęły. Natomiast dowiemy się kto sprzedał. Obstawiam prezesa. I to by był dobry sygnał. Natomiast jak Opera to bez znaczenia wtedy ten handel.
  • Re: Obrót Autor: ~Io [46.134.118.*]
    Jak prezes sprzedaje to jest dobra wiadomość. Nie sadze
  • Re: Obrót Autor: ~panda [159.205.244.*]
    to mało ogarniasz jak działa NC. Jak prezes sprzedaje do TFI to jest to bardzo dobra wiadomość, bo ma kto pchać kurs w górę żeby później to rzucić w rynek.
  • Re: Obrót Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Moim zdaniem, to nie Prezes. Wymiana między TFI, Tylko dlaczego ktoś sprzedaje kilka dni przed dywidendą?
  • Re: Obrót Autor: ~panda [159.205.244.*]
    jeżeli to wymiana miedzy TFI to jak to po co? Opera i tak ma tego sporo, a tak się podzieli z innymi. Dodatkowo Ci inni nie dośc że szybko zarobią na waciki to jeszcze zrobią podbitkę na koniec kwartału nawet na 9 zeta i pokażą lepsze wyniki. A lepsze wyniki to brak umorzeń.
  • Re: Obrót Autor: ~lugek [81.190.229.*]
    Porównajcie arkusze na K i S. Wygląda to przerażająco. Na K 4 oferty, łącznie nawet nie na 1 tysiąc akcji :(
    Jak ktoś będzie chciał to może zrobić tutaj miazgę na kursie.
[x]
LUG -2,20% 3,56 2025-09-23 16:48:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.