• Komunikat Autor: ~jaś [83.5.167.*]
    Na pierwszy rzut oka to pozytywna informacja,ale to złudzenie.nic dobrego to nie wróży
  • Re: Komunikat Autor: ~66666 [79.184.252.*]
    niebawem upadłość?
  • Re: Komunikat Autor: ~jaś [83.5.124.*]
    Nie wiem,ale jakoś tak szybko to idzie w dół,pewnie ci co mają wiedzieć to wiedzą
    Tak jak kiedyś pisałem po tak tragicznych wynikach 2 q,upadłośc będzie w tym roku chyba że znów ktoś sypnie kasą w nadziei na lepsze jutro
    zapewne teraz będzie emisja po nominale.
  • Re: Komunikat Autor: ~jaś [83.4.203.*]
    Emisja po 1 gr,spowoduje koncentrację akcji i co za tym idzie wycofania spółki z giełdy.poprzez wykup mniejszościowych akcjonariuszy.
    Ale dla biznesu nic to nie zmienia,długi będą dalej,pomysłu nie będzie co z tym robić oraz w dalszym ciągu brak możliwości intelektualnych w realizacji jakiegokolwiek pomysłu,zakładając ,że taki się pojawi,ot wszystko na ten temat
    chyba po 10 gr?
  • Re: Komunikat Autor: ~jaś [83.4.203.*]
    wykup odbywa się po średniej cenie not.w jakimś okresie,więc na ten moment to może być ok 0,10,ale jak będzie w pażdzierniku,listopadzie to nie wiemy,już teraz nie da się sprzedać po 0,10
    Nie wiemy też czy tak faktycznie będzie,wszystko wskazuje na to ,że nikt już tego ratować nie chce,ale może się mylę
  • Re: Komunikat Autor: ~jaś [83.4.225.*]
    Dla scisłości ,jaś nie posiada akcji tej spółki
  • Re: Komunikat Autor: warto [83.21.104.*]
    Dnia 2018-09-05 o godz. 13:08 ~jaś napisał(a):
    > Emisja po 1 gr,spowoduje koncentrację akcji i co za tym idzie wycofania spółki z giełdy.poprzez wykup mniejszościowych akcjonariuszy.
    > Ale dla biznesu nic to nie zmienia,długi będą dalej,pomysłu nie będzie co z tym robić oraz w dalszym ciągu brak możliwości intelektualnych w realizacji jakiegokolwiek pomysłu,zakładając ,że taki się pojawi,ot wszystko na ten temat

Cześć po wakacjach.
    Chciałem tylko powiedzieć, że po 0,01 to ja bym kupił kilka... tak ze 100'000 akcji powiedzmy. Co mi tam :D Można już takie zlecenie składać? :D
[x]
CZARNKOW -9,50% 0,09 2025-12-22 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.