Nie wiem,ale jakoś tak szybko to idzie w dół,pewnie ci co mają wiedzieć to wiedzą Tak jak kiedyś pisałem po tak tragicznych wynikach 2 q,upadłośc będzie w tym roku chyba że znów ktoś sypnie kasą w nadziei na lepsze jutro
Emisja po 1 gr,spowoduje koncentrację akcji i co za tym idzie wycofania spółki z giełdy.poprzez wykup mniejszościowych akcjonariuszy. Ale dla biznesu nic to nie zmienia,długi będą dalej,pomysłu nie będzie co z tym robić oraz w dalszym ciągu brak możliwości intelektualnych w realizacji jakiegokolwiek pomysłu,zakładając ,że taki się pojawi,ot wszystko na ten temat
wykup odbywa się po średniej cenie not.w jakimś okresie,więc na ten moment to może być ok 0,10,ale jak będzie w pażdzierniku,listopadzie to nie wiemy,już teraz nie da się sprzedać po 0,10 Nie wiemy też czy tak faktycznie będzie,wszystko wskazuje na to ,że nikt już tego ratować nie chce,ale może się mylę
Dnia 2018-09-05 o godz. 13:08 ~jaś napisał(a): > Emisja po 1 gr,spowoduje koncentrację akcji i co za tym idzie wycofania spółki z giełdy.poprzez wykup mniejszościowych akcjonariuszy. > Ale dla biznesu nic to nie zmienia,długi będą dalej,pomysłu nie będzie co z tym robić oraz w dalszym ciągu brak możliwości intelektualnych w realizacji jakiegokolwiek pomysłu,zakładając ,że taki się pojawi,ot wszystko na ten temat
Cześć po wakacjach. Chciałem tylko powiedzieć, że po 0,01 to ja bym kupił kilka... tak ze 100'000 akcji powiedzmy. Co mi tam :D Można już takie zlecenie składać? :D