nie ma leszczy na kupnie zmondrzeli ze nie ma co kupowac fachowcow zeby miec na pamiatke dawac leszcze kupno a puzniej uciekac w ostatniej sekundzie juz wam nic nie do pomoze nawet po gr nie sprzedacie po co bylo to brac po gr i wszystko stracic
ja zarobilem na fachowcach 165000 zlkupowalem w 2016 od 16 gr do 22 gr a sprzedalem od 60 gr do 80 i sie wycofalem a teraz smiac mi sie chce jakie tu bzdury pisza ze dojdzie do 1 zl 5 zl nie masz pojecia o gieldzie to juz koniec dzieki wam fachowcy i leszczyki
ja tez ubralem leszczy na 9 tys i kupilem po gr 900000 tys po 1gr chce to sprzedac po 1gr a nie moge nagoncie leszczy bo szkoda bedzie mi to stracic co zarobilem bo wiem ze to bankrut
900k nieźle ktoś zaryzykował. Ja mam na szczęście tylko 100k ale i tak zachowam. A kij go wie może będzie kiedyś coś warte to IT więc nie takie cuda się dzieją w tej branży. Jeszcze nie jeden anioł biznesu tam swoją kasę utopi
dawac leszcze na kupno bo chce wam oddac po super cenie kupilem po groszu i chce wam oddac po groszu tracac tylko prowizje przed zawieszeniem leszczyki
przed zawieszeniem mysle ze jakis jelen sie znajdzie i kupi a moze pare leszczykow zlapie sie na chaczyk i sprzedam po groszu bralem i po groszu sprzedam jeleniom zobaczysz