Qumaka mam i to pod sam korek :) co do fuzji jestem pewny... jedynie nie jestem pewny terminu czy to dzisiaj zapadnie decyzja czy kiedy i coraz bardziej obstawiam, że info podadzą po sesji czy mamy to czy przekładka albo jakies wezwanie do zapłaty.
ja bym chciał, żeby kurs doszedł do 30 gr i się żegnam z p24. nie wiem czy się uda to osiągnąć, bo stypa na maksa. Co miesiąc piszecie ze w tym miesiącu już powinno być info... a tu dalej nękanie 11 - 13 gr. Nie wiem po co kupowałem ten papier, miałem nadzieję, teraz już nie mam. Dałem sobie czas do końca września, jak nie urośnie to uciekam. pozdro
I zamiast dokupywac akcje to sprzedales i to byl Twój błąd kolego..patrz uwaznie na komunikaty..i tylko czekaj..nie musisz robic nic wiecej...tacy jak Ty nie kupuja papieru jak lezy na dnie..wiekszosc bedzie kupowala powyzej 0.20i beda gonic uciekajacego królika..wygraja Ci co maja akcje w portfelu ..inni będą sie tylko przygladac..tacy ludzie sa zawsze krok w tyl za nami..bo my juz mamy te akcje...mozesz zawsze napisac ze zaraz bedzie 0.10 jak inni..za dlugo tu jestem by lykac takie bajki..
Do Tomek2 ja tylko wyraziłem swoje zdanie nie interesuję sie tym co ty zarobisz kupisz czy nie twoja sprawa ja mam i trzymam obojętne jak długo jeszcze pozdrawiam.
Sprzedałem ze średnią 20gr, i piszesz że jestem krok w tył z wami ,no nieźle ,pewnie na Qumaku niedługo będzie 10 zł a na Present24 1 zł. Co za ludzie !