Prawie 12% kapitalistów -posiadaczy akcji Wasko wyłożyło zaskórniaki na akcje wierząc ,że dobrze inwestują, bo to i szanowny Prezes i jego szacowna małżonka jako właściciele nie mogą być tacy bezduszni, by się nie dzielić zyskami, a i branżą rozwojowa. Jak na dobroczyńców przystało i owszem 4 gr 7 gr w dywidendzie było to fakt , ale poza tym żadnych skrupułów -maluczki radź sobie sam. Nie ,że narzekam, ale tak jakoś następne zaskórniaki wolą skarpetki .Czasami życzmy sobie zdrowia, bo na rozum za póżno, ot takie tam
pan W to typowy polski biznesmen, który musi zarobić kosztem mniejszych inwestorów ,ale jak potrzeba pieniążków to na GPW i mali maja ja dać ,a potem maja to gdzieś ,wyprowadzano kasy , podbitka kursu pozbycie się akcji następnie upadłość i wszystko bez żadnych konsekwencji i to są nasi biznesmeni ,samemu skasować i nikomu nie dać nic albo ochlap
Jakie wyprowadzanie kasy, bez przesady po co okradac sam siebie, sami jestesmycsobie winni tu trzeba sprzedawac powtzej 2 a kupowac kolo 1,5 mialem na to kilkadziesiat okazji tak jak i wy
Leo to chodziło o wiadomo jakich biznesmenów ,ale tu wszystko jest możliwe, kilka razy pisałem do nich w sprawie szyfratora i nic myślę ze żeby produkowac dla wojska musiał by być w akcjonariacie podmiot państwowy inaczej nici z kontraktów