Bardzo pozytywny steam wczoraj. Odczuwalo się dobre emocje od prowadzących, żartował śmiali się. Wcześniejsze transmisje byly pelne napiecia, ciosanego drewna
Jeżeli PD utrzyma się do końca weekendu na stronach 2-4 bez wspomagacza możemy założyć że mamy tytuł LS.
Zobaczymy czy przy okazji kolejnej łatki pojawi się baner - jeżeli tak to jest super. Nie wiemy ile kosztuje widoczność na głównej ale nie sądzę aby był to większy koszt niż wczesniejszy rabat 10%. Ciekawa alternatywa grania pod monetyzację wyłącznie niższą ceną.
Dnia 2018-08-30 o godz. 07:00 ~misio napisał(a): > dla windows > naprawili
dla windows? a ja myślałem, że dla mnie naprawili, he,he ... tzn dla Nas !
3 strona na globalu Jak to po nocy zwykle - druga półkula dużo nie gra w PD - USraelici tematu zimnej wojny nie kumają a nawet jakby to gra zbyt trudna dla fanów rewolwerowców i ściganek autkami. Jak bolszewia po południu zabierze się za granie - oczywiście wybierając stronę agenta kgb - to PD pójdzie w rankingach w górę..
US moze i nie kuma klimatu zimnej wojny ale lyka reklamy jak nienazarty pelikan, wczoraj to bylo dobitnie widac.
To jest moim zdaniem pierwszy dobry prognostyk dla PD i nastepnych akcji promocyjnych.
Druga dobra informacja to naplywajace oceny gry ktore sa coraz lepsze. Widac srodowisko pogodzilo sie z "inna" mechanika gry i zaczyna doceniac innowacyjnosc PD.
Teraz tylko czekac na dodatki/mody i to moze byc kolejny boost dla tej gry.
Jezeli w miedzyczasi utrzyma sie na 2-4 stronach Global to bedzie bardzo dobrze.